Νίκος Καραμπιμπέρης: « Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε διάρκεια»

 Νίκος Καραμπιμπέρης: « Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε διάρκεια»

Ο προπονητής του Ορφέα Νίκος Καραμπιμπέρης λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του, μίλησε στην Αθλητική Πρωινή για τη νίκη στο φιλικό με τον ΑΟΚ αλλά και για το πώς θα παρουσιαστεί ο σύλλογος της Ελευθερούπολης στο Κυριακάτικο παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ορφέα, κόντρα στον ΑΟΚ;

Απάντηση: Υπάρχει ικανοποίηση. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν. Βγάζουνε κομμάτια της δουλειάς που έχει γίνει όλο αυτό τον καιρό. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σίγουρα θέλει πολύ χρόνο ακόμη. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς βασικών παικτών και αυτοί έμειναν πίσω. Τους περιμένουμε να επιστρέψουν και να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Με τον ΑΟΚ η ομάδα άφησε αισιόδοξα μηνύματα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, αλλά χρειάζεται πίστωση χρόνου. Η ομάδα χρειάζεται διάρκεια στην απόδοση της. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να επανέλθουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, σε καλή κατάσταση, για να μπορέσουμε να μοντάρουμε το σύνολο.

Ερώτηση: Έρχεται το πρώτο επίσημο ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων για το θεσμό του Κυπέλλου;

Απάντηση: Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Ξέρουμε ελάχιστα πράγματα για τον αντίπαλο της Κυριακής. Μας λένε ότι είναι πολύ καλή ομάδα.

Εχουμε προβλήματα με τους τραυματίες αλλά και το Δουμάνη που έχει κάρτες. Θέλουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε θετικά τη χρονιά.

Ο Ευθυμιάδης δεν είναι έτοιμος ακόμη. Μπορεί να μας βοηθήσει ως αλλαγή. Είναι πολύ καλός παίκτης και το έδειξε στο ματς με τον ΑΟΚ. Χρειάζεται υπομονή.

Ερώτηση: Ένα μήνυμα που θέλει να στείλει ο Νίκος Καραμπιμπέρης στους φιλάθλους του Ορφέα;

Απάντηση: Να είναι σίγουροι ότι χτίζεται μια ομάδα πολύ δυνατή. Θέλουμε τη δική τους βοήθεια. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πέφτουν πολλές ομάδες. Τους θέλουμε κοντά μας.

 

 

Διαβάστε επίσης