• 4 Μαΐου 2024,

Να τον χαίρεστε τον παικταρά σας …

 Να τον χαίρεστε τον παικταρά σας …

Την ωραιότερη δήλωση μετά τον μεγάλο τελικό του μουντιάλ την έκανε ο Μίλερ, αυτός ο παικταράς.
Οταν λοιπόν ρώτησε το καμάρι της Εθνικής Γερμανίας η δημοσιογράφος για την απώλεια του “χρυσού παπουτσιού” αυτός απάντησε οτι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αφού είναι πρωταθλητές Ευρώπης και προέτρεψε όλους αυτούς που ενδιαφέρονται για το χρυσό παπούτσι να τον βάλουν στον κ….. τους.
Να το χαίρεται τον παικταρά της η Μέρκελ που όταν ανέβηκε η Εθνική Γερμανίας στην εξέδρα που είχε στηθεί για τους νικητές για να χαιρετήσουν και να πάρουν οι παίκτες τα μετάλια τους έπεσε στην αγκαλιά του λές και είχε να τον ΄δεί καμμιά δεκαετία.
Εγώ στον τελικό αυτό ήμουνα με την Αργεντινή και δεν το μετανιώνω καθόλου.
Αν οι παίκτες της Αργεντινής δεν έμεναν απο καύσιμα στο δεύτερο ημίχρονο θα το ΄παίρνανε το παιχνίδι.
Αφήστε που οι οπαδοί της Γερμανίας είναι τόσο κρυόκωλοι που δεν ξέρουν ούτε να πανηγυρίζουν.
Οι φίλοι της Αργεντινής καθόλου την διάρκεια του αγώνα τραγουδούσανε και χοροπηδάγανε στους ρυθμούς του VAMOS ARGENTINA και οι Γερμανοί χωρίς ρυθμό και οργάνωση φωνάζανε διάφορα και βγαίνανε φωτογραφίες.
Ξέρετε πόσα άλμπουμ θα γεμίσουν μετά απο αυτό τον τελικό ;
Τέλος πάντων επειδή είναι γνωστό οτι με “αν” και με “θα” ιστορία δεν γράφεται η Γερμανία είναι πρωταθλήτρια κόσμου και εμείς πρέπει να πάμε παρακάτω όπως κάνουμε πάντα.
Το εφετείο για το πρώην δήμαρχο Θεσ/νίκης τον Παπαγεωργόπουλο τελείωσε και τα ισόβια έγιναν 12 χρόνια που σημαίνει οτι ο πρώην δήμαρχος μετά απο καμμιά διετία , ίσως και κάτι ψιλά θα είναι έξω αφού θα έχει εκτίσει τα 2/5 της ποινής.
Βέβαια ο πρώην δήμαρχος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος και απο αυτή την απόφαση αφού δηλώνει αθώος και θύμα.
Μάλιστα οι συνήγοροι του είπανε οτι θα πάνε την υπόθεση στον Άρειο Πάγο όπου και αναμένουν την τελική και μεγάλη δικαίωση.
Το πολύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης του μουντιάλ έφερε στο γήπεδο η Ζιζέλ μέσα σε ένα βαλιτσάκι Louis Viton , ξέρετε απο αυτά τα φτηνιάρικα.
Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ζιζέλ ήτανε αυτή που έκλεψε την παράσταση αφού οι ποδάρες της είχανε μαγνητίσει όλα τα βλέμματα εκεί στις κερκίδες των VIP.
Επιμένει η ελληνική κυ΄βέρνηση στις φοροελαφρύνσεις όσο αφορά αυτό το νέο γύρω διαπραγματεύσεων με την τρόϊκα για την νέα αξιολόγηση και την εκταμίευση της επόμενης δόσης.
Μπορεί η πρώτη αντίδραση της τρόϊκας στην διάθεση φοροελαφρύνσεων απο την μεριά της κυβέρνησης να ήτανε αρνητική αλλα οι δικοί μας δεν το βάζουν κάτω αφού τα νούμερα είναι μαζί τους.
Το πρωτογενές πλεόνασμα που συνεχίζει να υπάρχει στα ταμεία του κράτους θα αποτελέσει για άλλη μια φορά τον μοχλό πίεσης ώστε να καμφθούν οι αντιστάσεις των τροϊκανών που καταλαβαίνετε δεν θέλουν να μας δώσουν πολύ αέρα και δεν θέλουν βασικά να πιστέψουμε οτι έχουμε γυρίσει σελίδα.
Θέλουν η ομηρία του ελληνικού λαού να συνεχιστεί όσο γίνεται περισσότερο για λόγους που έχουμε εξηγήσει πάρα πολλές φορές μέσα απο αυτή την σελίδα.
Συμφωνα με την ΕΜΥ το κύμα κακοκαιρίας με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές πρέπει να είναι ύφεση και να ετοιμάζεστε για 35άρια το Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα πάλι με την ΕΜΥ το Σαββατοκύριακο αυτό θα έχουμε τον πρώτο καύσωνα που θα είναι όμως μίνι.
Οτι και να μας κάνει δηλαδή μετά απο δυό μέρες θα είμαστε ΟΚ αφού τα τελευταία καλοκαίρια οι καύσωνες δεν ξεπερνάνε χρονικά το τριήμερο.
Αυτό είναι μεγάλη ιστορία γιατί παλαιότερα είχαμε καύσωνες που τραβάγανε χωρίς ανάσα κανά δεκαήμερο.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης