Νεκρός 49χρονος σε τροχαίο στην περιμετρική

 Νεκρός 49χρονος σε τροχαίο στην περιμετρική

Στις 8.00 το απόγευμα του  Σαββάτου, στην περιμετρική οδό της Καβάλας, συγκρούστηκαν μετωπικά δύο επιβατικά αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός ενός εξ αυτών, 49χρονος δημοτικός υπάλληλος, κάτοικος Ζυγού.
Η είδηση διαδόθηκε αμέσως στην τοπική κοινωνία, από στόμα σε στόμα. Εκείνο που προκαλεί μεγάλη απορία και ερευνάται από την προανάκριση του τμήματος τροχαίας Καβάλας, είναι ο λογος που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, σε έναν δρόμο όπου συνήθως δεν σημειώνονται ατυχήματα, πολύ περισσότερο μετωπικών συγκρούσεων.
Το πτώμα του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Κομοτηνής.
Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα τροχαίας Καβάλας.
Ο άτυχος 49χρονος εργάζονταν επί σειρά ετών στο Δήμο Καβάλας, στην υπηρεσία καθαριότητας. Τα τελευταία χρόνια ήταν επόπτης καθαριότητας στον πρώην Δήμο Φιλίππων, απ΄ όπου και προέρχονταν, όπου εκεί στο Ζυγός ήταν η μόνιμη κατοικία του.
Ήταν ένας άριστος υπάλληλος που όσο δούλευε στην πόλη της Καβάλας, ήταν οδοκαθαριστής.
Βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσε η τροχαία Καβάλας, ο 49χρονος ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο, κινούνταν προς την έξοδο της περιμετρικής, για Άγιο Σίλα. Κατά πάσα πιθανότητα επέστρεφε στο σπίτι του,
Κάτω από άγνωστους λόγους πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο επιβατικό αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται.
Ο άτυχος 49χρονος ήταν παντρεμένος με οκτώ παιδιά. Η γυναίκα του είναι άνεργη.
Το δελτίο της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας για το περιστατικό αναφέρει τα εξής:

Την 12-7-2014 το απόγευμα, στην Καβάλα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 60χρονη ημεδαπή.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθούν θανάσιμα ο 49χρονος και ελαφρά οι άλλοι δύο ημεδαποί.
Ο 49χρονος και οι δύο τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Διαβάστε επίσης