• 19 Μαΐου 2024,

Ντίνος Κανάκης στους 93,7: « Στην κερκίδα υπάρχουν πάντοτε προπονητές και κριτές».

 Ντίνος Κανάκης στους 93,7: «  Στην κερκίδα υπάρχουν πάντοτε προπονητές και κριτές».

Δηλώσεις για το ματς της Κυριακής που πέρασε από τον Πανσερραϊκό αλλά και για τα σχόλια που κυκλοφοράνε, έκανε στους 93,7, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, Ντίνος Κανάκης.

Παραθέτουμε τα κυριότερα αποσπάσματα.

Ερώτηση: Πάμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας;

Απάντηση: Το αποτελέσματα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό, δυο μέρες πριν το παιχνίδι, δε μπορούσαμε να το διανοηθούμε. Θέλετε η αστοχία, θέλετε η ατυχία, θέλετε η κακιά ώρα, χάσαμε έναν αγώνα ο οποίος αντιστοιχούσε για μια ολόκληρη χρονιά.

Δεν αξίζαμε κάτι τέτοιο. Δε μπορώ να το χωνέψω, ακόμη.

Ερώτηση: Πως απαντάει ο Ντίνος Κανάκης σε αυτούς τους έξυπνους που λένε διάφορα για το παιχνίδι;

Απάντηση: Επάνω στις κερκίδες είναι όλοι οι προπονητές και όλοι οι κριτές. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσε να γίνει ένα τέτοιο πράγμα. Τα παιδιά παλέψανε, υπήρχαν ατυχίες. Χάθηκαν οι ευκαιρίες. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Μπορεί να χάσουν παιχνίδια στη συνέχεια ο Πανσερραϊκός και ο Αρης.

Ερώτηση: Η επόμενη μέρα αν η ομάδα μείνει στη Γ` Εθνική, ποια θα είναι για τον ΑΟΚ;

Απάντηση:  Όλα θα εξαρτηθούν από αυτούς που θα έρθουν να μας βοηθήσουν και αγαπάνε την Καβάλα και τον ΑΟΚ.

Υπάρχουν σημάδια και ορισμένες κουβέντες. Κανείς όμως δεν ξέρει τι θα γίνει στο τέλος. Επηρεάζονται αυτοί οι άνθρωποι από κάποιους που τους λένε, ότι θα χάσουν λεφτά.

Θα συζητήσουμε πάλι με τα παιδιά της διοικούσας επιτροπής που βοήθησαν τον ΑΟΚ. Ολοι μαζί ενωμένοι, πρέπει να βρούμε την καλύτερη λύση. Η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή, αξιόλογα παιδιά.

Ερώτηση: Η εκκαθάριση προχωράει;

Απάντηση: Η εκκαθάριση είναι στο παρά πέντε, με κάτι χαρτιά. Τίποτα άλλο.

Χρειάζονται χρήματα. Αρκετά. Πάλι θα βγούμε στη ζητιανιά. Θα το παλέψουμε. Αρκεί να βρεθεί και ένας άνθρωπος, να έρθει να πάρει την ομάδα.

Δε θα κάνει όμως κουμάντο, η ανιδιοτέλεια και η πονηριά.

 

*Δήλωση Αχιλλέα Καρασαββίδη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ και μέλος της διοικούσας επιτροπής Αχιλλέας Καρασσαβίδης σε δήλωση του, σχετικά με κακοπροαίρετα σχόλια  για το ματς της περασμένης Κυριακής, προέβη στην εξής δήλωση: « Δεν έχουν  δικαίωμα να μιλάνε κάποιοι που δεν έχουν βάλει ούτε 1 ευρώ από την τσέπη τους, για τον ΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης