ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Θα αργήσουν να τεθούν σε κυκλοφορία τα 21 νέα ασθενοφόρα που παραδόθηκαν στο δημόσιο πριν από έναν μήνα. Δεν έχει ακόμη αποφασίσει για τη λειτουργία τους το διοικητικό συμβούλιο του ΕΚΑΒ, ακολουθεί διαδικασία στην 4η ΥΠΕ αλλά και στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών της Π.Ε. Καβάλας. Τα ασθενοφόρα φυλάσσονται στη Νέα Πέραμο, θα πρέπει να περιμένουν ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα.

 

Στην κοιλιακή χώρα τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι κυνηγός όταν αυτοτραυματίστηκε καθαρίζοντας την κυνηγετική του καραμπίνα. Το περιστατικό έγινε στην Καλλιράχη, ο 42χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας. Συζήτηση για τον κανονισμό λειτουργίας πεζόδρομων έγινε χθες στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. «Αρμόδια για την διαβούλευση είναι η Δήμαρχος» δήλωσε ο Φίλιππος Φιλιππίδης. Δεν επανήλθε η Εγνατία οδός στην κατολίσθηση που σημειώθηκε τον Μάρτιο στην Παράκαμψη. Η κυκλοφορία συνεχίζει να εξυπηρετείται με την γνωστή αμφιδρόμηση. Κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της πόλης χθες λόγω πομπής αυτοκινήτων χρηματαποστολής που είχε προορισμό την Τράπεζα της Ελλάδας. Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Δράμας και Σερρών εξέδωσαν ανακοινώσεις κατά της λειτουργίας των καταστημάτων στις δύο πόλεις την Κυριακή. Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν αύριο το πρωί για την Πρωτομαγιά. Αμέσως μετά εκδήλωση του Δήμου Καβάλας στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Παρόμοια εκδήλωση οργανώνει και το ΠΑΜΕ στο δάσος της Παναγούδας. Μηνύματα για την Πρωτομαγιά εξέδωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, ο Μάκης Παπαδόπουλος αλλά και η τοπική ΑΔΕΔΥ. Σήμερα η λαϊκή αγορά στην Ελευθερούπολη.

 

Γενική συνέλευση έκανε χθες το απόγευμα η δημοτική παράταξη του Άρη Βέρρου. Ομάδα επαγγελματιών εμπόρων συγκροτήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Μετέχει και ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Παναγιώτης Μοδούρας. Νέες δηλώσεις για την παραμονή της στη θέση της προέδρου της Παιδόπολης έκανε χθες η Μαρίνα Φιλιππίδου. Τρόφιμα αξίας 8.000 ευρώ δωρίζει στη Παιδόπολη η επιχείρηση Μασούτη. Κλιμάκιο της Ένωσης Αστυνομικών Δίωξης Λαθρομετανάστευσης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Παγγαίου.

 

Αρκετός κόσμος χθες το απόγευμα στην εκδήλωση αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Στην σκηνή εμφανίστηκε η χορωδία του Συλλόγου Νέας Περάμου. Την Δευτέρα το πρωί στην κεντρική πλατεία μαθητική εκδήλωση σε συνεργασία με την Unicef. Άρχισαν χθες οι εκδηλώσεις της κοινής πρωτοβουλίας Δημωφέλειας- 2ου Δημοτικού υπό τον τίτλο «Πανεπιστήμιο Παιδιών».

 

Στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών προκρίθηκε χθες ο Νέστος, νίκησε την Παραμυθιά 6-0. Αντίπαλος του Νέστου στον τελικό θα είναι η Ραφήνα. Παρελθόν για τον ΑΟΚ ο τερματοφύλακας Φιρινίδης. Εκτός πλάνων λόγω τιμωρίας στο ματς με το Σουφλί Μπαντάνης και Μπαρέτας. 2,3 και 10 Μάη ο ΑΟΚ οργανώνει το 2ο τουρνουά ποδοσφαιρικών ακαδημιών Χρήστου Μπάτση. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της διοίκησης της Ένωσης.

 

Διαβάστε επίσης