• 18 Μαΐου 2024,

Νόμιμα τραπεζοκαθίσματα στην Δοϊράνης

 Νόμιμα τραπεζοκαθίσματα στην Δοϊράνης

Η Παρθένα Ρήγα, που διατηρεί στην οδό Δοϊράνης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έστειλε στην εφημερίδα μας επιστολή – διαμαρτυρία η οποία συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα ότι η επιχείρησή της «Το Στέκι της Νένας», νόμιμα αναπτύσσει συγκεκριμένο αριθμό τραπεζοκαθισμάτων στο οδόστρωμα.

Η κα Ρήγα μας προσκόμισε φωτοτυπία της άδειας που έλαβε από το Δήμο Καβάλας, το σχεδιάγραμμα για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων και αντίγραφο του παράβολου που πλήρωσε στο ταμείο του Δήμου 282 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο αναφέρεται σε νέα δεδομένα σχετικά με τα τραπεζοκαθίσματα στον συγκεκριμένο πεζόδρομο, σε αντίθεση με άλλους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Εχοντας υπόψη το Δημοσίευμα της Εφημερίδος Πρωινής στις 17/06/2014 και αριθμό φύλλου 18266 Και τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Καβάλας Χριστόδουλου Μιχαλάκη που φιλοξενήθηκαν στην σελίδα 5 του ανωτέρω φύλλου , σας γνωρίζουμε τα παρακάτω σχετικά με τα δηλωθέντα που αφορούν την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων επί τμήματος της οδού Δοιράνης το οποίο έχει πεζοδρομηθεί με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2012.

Μετά λύπης διαπιστώσαμε , ότι η δήλωση και μάλιστα με περίσσια σιγουριά , για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων επί του οδοστρώματος , αποτελεί αυθαίρετη κίνηση των καταστηματαρχών και ότι καμία άδεια δεν έχει εκδοθεί από τον Δήμο Καβάλας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν μια κακή στιγμή και όχι εκ του πονηρού η ανωτέρω δήλωση και έγινε εκ παραδρομής ή μη σωστής ενημέρωσης του κ. Μιχαλάκη Γι αυτό τον λόγο μη θέλοντας και μη επιτρέποντας της ηθικής δεοντολογίας που μας χαρακτηρίζει ως προσωπικότητες να διασύρεται τα όνομά μας αλλά και να εκθέτουμε άλλους αναίτια , σας καταθέτουμε τα παρακάτω σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι σε ότι αφορά το κατάστημά μας «Το Στέκι της Νένας» ουδεμία παράνομη και αυθαίρετη πράξη πραγματοποιήθηκε και το ανωτέρω κατάστημα λειτουργεί μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και των υγειονομικών επιταγών που ορίζουν οι κείμενες και ισχύουσες σχετικές νομοθεσίες.
1. 13224/05-06-2014 Άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα.
2. 4413/05-06-2014 Διπλότυπο Είσπραξης του Δήμου Καβάλας.
3. Τοπογραφικό με την οριοθέτηση ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων.
Μετά Τιμής

Ρήγα Παρθένα
Ιδιοκτήτης Καταστήματος
Το Στέκι της Νένας

Διαβάστε επίσης