Συνεδριάζει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου

 Συνεδριάζει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου

Συνεδριάζει σήμερα το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας με ενδιαφέροντα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, κυριότερο των οποίων είναι αυτό για την πρόταση της ΔΕΠΑ, το πλωτό LNG. Σύμφωνα με πληροφορίες και το Επιμελητήριο θα δηλώσει -αφού συζητήσει σήμερα το θέμα- αντίθετο στην πρόταση της ΔΕΠΑ όπως αυτή σήμερα παρουσιάζεται, δηλαδή ένας σταθμός μετατροπής του φυσικού αερίου πολύ κοντά στις ακτές, πολύ κοντά στην περιοχή της Νέας Καρβάλης.

Γενικά φαίνεται ότι το Επιμελητήριο θα είναι προσεκτικό στο θέμα, σίγουρα αρνητικό στην υφιστάμενη πρόταση της ΔΕΠΑ, ξεκάθαρα θετικό στην αξιοποίηση της φυσικής αποθήκης, δηλαδή του υπό εξάντληση κοιτάσματος «Νότια Καβάλα».

Σήμερα στη συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου θα ενημερωθεί για το σύστημα καταμέτρησης επισκεπτών που κι άλλη φορά έχει λειτουργήσει στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης». Θα συζητήσει την επόμενη διοργάνωση στο Εκθεσιακό Κέντρο, το φεστιβάλ της Βιομηχανικής Πληροφορικής του ΤΕΙ. Ενδέχεται το Επιμελητήριο να συμμετάσχει πιο ενεργά σε αυτήν την διοργάνωση, υποστηρίζοντας από την θέση του συνδιοργανωτή.

Συζητείται επίσης σήμερα η πρόταση του προέδρου του Επιμελητηρίου του Λέσκοβατς που πρόσφατα ήταν στην Καβάλα, να δημιουργηθεί Ελληνο-Σερβικό Επιμελητήριο. Το δελτίο Τύπου για τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου αναφέρει τα ακόλουθα:

Παρακαλούμε να προσέλθετε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 και ώρα 20.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ:
Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» παρουσίαση συστήματος καταμέτρησης επισκεπτών
Διοργάνωση Φεστιβάλ «i2fest» ΤΕΙ Καβάλας τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής
Εγκατάσταση πλωτής μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στην Καβάλα
Δημιουργία Ελληνο-Σερβικού Επιμελητηρίου
Ανάθεση αναδόχου δημοπράτησης έργου «επισκευή- ενίσχυση κτιρίου Επιμελητηρίου Καβάλας»
Οικονομική ενίσχυση φορέων
Ανακοινώσεις – Προτάσεις

 

 

Διαβάστε επίσης