• 23 Μαΐου 2024,

Ξαφνικά νερά σε υπόγειο καταστήματος

 Ξαφνικά νερά σε υπόγειο καταστήματος

Ένα σοβαρό πρόβλημα αντιμετώπισε τα ξημερώματα του Σαββάτου καταστηματάρχης στην οδό Φιλικής Εταιρίας. Ανοίγοντας την επιχείρησή του διαπίστωσε ότι στο υπόγειο υπήρχε νερό, προερχόμενο από το δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ ενός μέτρου.

Κάλεσε την πυροσβεστική υπηρεσία που απομάκρυνε το νερό, είδε όμως ότι στο μεταξύ η διαρροή από το δίκτυο ύδρευσης συνεχίζονταν. Έτσι υποχρεώθηκε να βάλει σε λειτουργία σχετική αντλία για να διοχετεύει εκτός του υπογείου του αυτό το νερό.

Στη συνέχεια άρχισαν διάφορες περιπέτειες, μέχρι που την Κυριακή το πρωί – χθες – συνεργείο της ΔΕΥΑΚ που δούλεψε εντατικά στην οδό Φιλικής Εταιρίας για να βρει τη διαρροή.

Στο ίδιο πεζοδρόμιο της οδού Φιλικής Εταιρίας εργολάβος εκτελεί για λογαριασμό της ΔΕΗ έργο. Εικάζεται ότι αυτές οι παρεμβάσεις προκάλεσαν τη διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης. Αυτό δεν είναι πάντως σίγουρο. Σίγουρο είναι ότι ο εργολάβος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις εργασίες μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, άφησε το πεζοδρόμιο στη Φιλικής Εταιρίας σε κατάσταση άνω – κάτω, με αποτέλεσμα πέραν του περιστατικού του καταστήματος που ήδη αναφέραμε να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα και για την κίνηση των πεζών.

Προβλήματα υπήρξαν και όμορα καταστήματα που δε μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το πεζοδρόμιο.

Στο σημείο είναι ετσι παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα που όταν ένα τμήμα του πεζοδρομίου είναι εκτός λειτουργίας λόγω έργων, οι πεζοί ταλαιπωρούνται αρκετά, για να περάσουν από την περιοχή, αφού υποχρεώνονται να περάσουν από τη μέση του δρόμου.

 

 

Διαβάστε επίσης