• 20 Μαΐου 2024,

Άσφαλτος στο νέο νοσοκομείο – Κλειστός ο δρόμος σήμερα

 Άσφαλτος στο νέο νοσοκομείο – Κλειστός ο δρόμος σήμερα

Παρά το ότι ο καιρός χθες, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι ήταν συννεφιασμένος, υλοποιήθηκε κανονικά, ο προγραμματισμός του ανάδοχου του έργου, μπροστά από το νέο νοσοκομείο. Έπεσε επιτέλους η περιβόητη άσφαλτος, προκειμένου όλα στην περιοχή να εξελιχθούν από δω και πέρα ομαλότερα. Η εικόνα της περιοχής, του κόμβου που δημιουργήθηκε μπροστά από το νέο νοσοκομείο, είναι σαφώς πιο διαφορετική, σε σχέση με την εικόνα των προηγούμενων ημερών, με το χώμα και τη σκόνη. Τώρα η κίνηση γίνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Η ασφαλτόστρωση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, εφόσον βοηθήσει ο καιρός, όπως φυσικά και το έργο, το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο. Φτάνει μέχρι τα πρώτα σπίτια της συνοικίας του Αγίου Λουκά.

 

Κλειστός ο δρόμος σήμερα

 

Λόγω εκτέλεσης απαραίτητων εργασιών ο δρόμος που ενώνει τη συνοικία του Αγίου Λουκά με το νοσοκομείο και διέρχεται μπροστά από την Παιδόπολη και το 6ο Γυμνάσιο θα παραμείνει κλειστός, σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 από τις 08.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Η πρόσβαση από και προς το νοσοκομείο θα γίνεται από την οδό 7ης Μεραρχίας, την Εθνική Οδό Καβάλας –Δράμας και το κόμβο του Αγίου Σίλα.

 

Διαβάστε επίσης