Ξεχνάμε Μπαλτάκο , βγαίνουμε αγορές …

 Ξεχνάμε Μπαλτάκο , βγαίνουμε αγορές …

Ισως και αυτήν την εβδομάδα να καταφέρει να βγεί η χώρα στις διεθνείς αγορές αφού απο την πλευρά της κυβέρνησης υπάρχει η βούληση για αλλαγή της ατζένας .

Με σύμμαχο την Μέρκελ που έρχεται ο Σαμαράς θα κάνει οτι μπορεί προκειμένου να ξεχάσουμε τον Μπαλτάκο και να ασχοληθούμε με την έξοδο της χώρας στις αγορές μετά απο 4 χρόνια μαυρίλας και μίρλας.

Θυμάστε το 2009 που μας έλεγε ο τότε υπουργός οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Παπακωνσταντίνου οτι το 2010 θα βγούμε στις αγορές;

Και βγήκαμε 4 χρόνια μετά.

Είναι πολλά ;

Πάντως μου κάνει εντύπωση οτι η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές πρίν ακόμα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ελληνικό χρέος που αν δεν μειωθεί , δεν κουρευτεί θα υπάρχει πρόβλημα αφού δεν θα είναι βιώσιμο.

Παρόλα αυτά η Μέρκελ έδωσε εντολή να ανάψει το πράσινο φώς για την έξοδο της χώρας και το χρέος μπορεί να περιμένει να το δούνε οι εταίροι μετά το καλοκαίρι.

Δηλαδή διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά οτι Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η Μέρκελ.

Η Γερμανία και η Μέρκελ.

Στην Ευρώπη γίνεται οτι θέλει η Μέρκελ.

Την ίδια ώρα βέβαια ο Σόϊμπλε δεν θέλει ούτε να ακούει για νέο κούρεμα και μιλάει για νέο δάνειο αλλα ποιός ασχολείται με τον Σόϊμπλε ;

Και αυτός αν η Μέρκελ χτυπήσει το χέρι πάνω στο τραπέζι θα κλάσει.

Οι μαγκιές που κάνει ο Σόϊμπλε κατα καιρούς είναι για τα μάτια του κόσμου.

Ο Βενιζέλος έχει την ικανότητα στα λόγια να τα περιγράφει όλα ωραία και ρόδινα.

Προχθές στην συνέντευξη τύπου που έδωσε εφ’ όλης της ύλης ώς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε οτι η χώρα έχει μπεί στην ευθεία και τους επόμενους δύο μήνες θα βρεί τον προσανατολισμό της.

Για το ΠΑΣΟΚ επανέλαβε οτι θα ανέβει μαζί με την χώρα αν και κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις που γίνονται κατά καιρούς ενώ για ΄τον ίδιο δήλωσε οτι δεν είναι αυτοσκοπός η προεδρία του κόμματος.

Ο Βενιζέλος έχει μια ικανότητα στην διαχείρηση του λόγου αλλα χάνει στην εκτέλεση της εξουσίας.

Μπορεί να ήτανε απο τους καλύτερους υπουργούς στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά ως αρχηγός έχει κάνει λάθη και μάλιστα εγκληματικά.

Για τον ίδιο , αν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ είναι χαμηλά στις ευρωεκλογές δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να αλλάξει ο πρόεδρος.

Θέλει να δείχνει ψύχραιμος και αισιόδοξος και θέλει να πιστεύει οτι τώρα που περάσανε τα δύσκολα όλα θα πάνε καλά.

Τα σήματα που έπιασε ένα κινέζικο πλοίο στον Ινδικό Ωκεανό είναι πολύ πιθανό να είναι απο τα μαύρα κουτιά του μοιραίου μπόϊνγκ και αυτό που μένει τώρα είναι να βρούνε τα αεροσκάφος.

Καλά τα “υποθέτω” και τα “ακούω” αλλα κάποια στιγμή πρέπει να περάσουμε και στα “βρίσκω”.

Σίγουρα είναι μεγάλη υπόθεση που καταφέρανε και ακούσανε τα σήματα των μαύρων κουτιών αλλα θα πρέπει να βρούνε το αεροσκάφος για να δώσουν ένα τέλος στην αγωνία των συγγενών των επιβατών αλλα και για να ΄δώσουν τέλος στο σήριαλ αυτό.

Να μην χάσετε με τίποτα , με τίποτα όμως την συναυλία του Μάργαρη με την συμμετοχή της Πέτα της Ελένης που εκτός απο καταπλητική ερμηνεύτρια είναι και φοβερός άνθρωπος.

Αν είστε λάτρεις αυτού του στύλ της μουσικής και σας αρέσει η Πέτα θα πρέπει το βράδυ της Παρασκευής να είστε στο OSKAR γιατί η συγκεκριμένη συναυλία όπου και αν πήγε έκλεψε την παράσταση και όσοι την παρακολούθησαν έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τα λέμε και πάλι αύριο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης