Αγγελακόπουλος: « Δεν έχουμε δικαίωμα ήττας» – Καλαϊτζίδης: « Θέλουμε τον κόσμο και στις Σέρρες»

 Αγγελακόπουλος: « Δεν έχουμε δικαίωμα ήττας» – Καλαϊτζίδης: « Θέλουμε τον κόσμο και στις Σέρρες»

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρκαδικό έκαναν δυο καλαθοσφαιριστές της Ενωσης. Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο πρώτος υποστήριξε τα εξής: « Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μην σας ξεγελάει το αποτέλεσμα. Ο Αρκαδικός είναι μια από τις σοβαρές ομάδες της κατηγορίας. Αυτό το δείχνει η θέση του, το δείχνουν και οι επιτυχίες που έχει, στο πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ σοβαροί από την αρχή και πήραμε μια διαφορά. Πολύ σημαντικό ότι ήρθε αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Παίξανε όλα τα παιδιά, το χαρήκαμε και κοιτάμε μπροστά».

Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος για το ματς που έρχεται με τους Ικάρους τόνισε: « Έχουμε μια αναμέτρηση μπροστά μας πριν τη διακοπή με τους Ικάρους Σερρών. Όπως όλα τα παιχνίδια είναι τελικός και αυτό. Οι δυο ομάδες παίζουν την κατηγορία. Οι Ίκαροι για να παραμείνουν και η Ενωση για την άνοδο. Θα προετοιμασθούμε όλη την εβδομάδα και εύχομαι να είμαστε πανέτοιμοι το Σάββατο. Η ομάδα κερδίζει, έχει βρει ρυθμό και έμεινε ένας μήνας για τα πάντα. Δεν έχουμε δικαίωμα ήττας. Όσο κερδίζει η ομάδα υπάρχει ικανοποίηση».

Ο δεύτερος είπε τα εξής: « Παρά το τελικό σκορ δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Εμείς το κάναμε και φάνηκε, εύκολο. Ο Αρκαδικός είναι πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή και παίζουν καλό μπάσκετ, παρόλο που είναι 6-7 παίκτες. Μέσα στην εβδομάδα είχαμε κάποια μικροπροβλήματα. Δεν μπορέσαμε να προπονηθούμε όπως θέλουμε. Παρόλα αυτά η ενέργεια που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο σε άμυνα και επίθεση, ήταν πολύ καλή.

Από ένα σημείο και μετά έγινε το ματς πολύ εύκολο και δεν χρειάστηκε να παίξουνε τα παιδιά που είχανε προβλήματα. Μακάρι να κυλήσει αυτή η εβδομάδα χωρίς προβλήματα και να πάμε στις Σέρρες, πιο έτοιμοι.

Για τη νίκη του Κόροιβου μέσα στην ΑΕΚ, τόνισε: « Δεν αλλάζει τίποτα. Είναι το ίδιο πράγμα. Εμείς είπαμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και όταν φτάσουμε σε 3 αγωνιστικές μέσα στον Κόροιβο, ανάλογα θα δούμε τι χρειαζόμαστε.

Εμείς θα πάμε να κερδίσουμε μέσα στην Αμαλιάδα. Πρώτα όμως το ματς με την ομάδα των Σερρών, που είναι πολύ δύσκολο. Να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει, όπως μέσα στον Λαγκαδά αλλά και στο ματς με τον Αρκαδικό. Ευχαριστούμε τους πάντες. Με το χειροκρότημα τους στην Καλαμίτσα αλλά και μέσα στον Λαγκαδά, μας έδωσαν ενέργεια.

Θέλουμε τον κόσμο στις Σέρρες κοντά μας».

Η προετοιμασία της Ενωσης εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τους Ικάρους Σερρών ξεκίνησε χθες το απόγευμα, μετά το Κυριακάτικο ρεπό.

 

*Γιάννης Καστρίτης: « Ανώτερη η Καβάλα»

Στην ανωτερότητα της Καβάλας, αλλά και στα προβλήματα απουσιών στάθηκε με δηλώσεις του, λίγο μετά την ήττα της ομάδας του από την Καβάλα, ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης.

«Να συγχαρούμε την Καβάλα για τη δίκαιη νίκη της. Γνωρίζαμε εξαρχής το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα με το πολύ μεγάλο κίνητρο του πρωταθλητισμού στο παιχνίδι της. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Παρουσιαστήκαμε εμφανώς επηρεασμένοι από τα προβλήματα μας, αφού οι Κοψαύτης και Γιαννουλάκος σήκωσαν πυρετό παραμονές του αγώνα στο ξενοδοχείο, αγωνιζόμενοι ασθενείς και εξαντλημένοι, ενώ κάτω από αυτές τις συνθήκες μας κόστισε πολύ περισσότερο και η απουσία του Μαγιντόμπε. Σε καμία περίπτωση δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες για την εμφάνισή μας, αντίθετα οφείλουμε να δίνουμε το 100% και να είμαστε μαχητικοί και ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι μας και να μην επαναλάβουμε εμφάνιση σαν του Σαββάτου», ήταν τα λόγια του.

 

Διαβάστε επίσης