• 1 Μαΐου 2024,

Ξύπνησε το θηρίο αλλά ….

 Ξύπνησε το θηρίο αλλά ….

Το θηρίο που λέγεται φίλαθλος κόσμος του ΑΟΚ “ξύπνησε” αλλα την Κυριακή η ομάδα μας απέναντι στον χλιαρό αγωνιστικά για άλλη μια φορά  Πανσερραϊκό δεν είχε τύχη.

Ο ΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι με πολύ έξυπνο σχηματισμό και τον Παπά να βγαίνει ώς κρυφός φορ κάτι που μπέρδεψε τους αντιπάλους που θα μπορούσαν στο πρώτο μισάωρο να χάνουν και με 3-0 αφού η ομάδα μας πρίν απο το χαμένο πέναλτι είχε και άλλες 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες που δεν μπόρεσε όμως να μετατρέψει σε γκόλ.

Στις κερκίδες του “Ανθή Καραγιάννη” βρέθηκαν πάνω απο 5.000 χιλιάδες Καβαλιώτες φίλαθλοι και καμμιά 600αριά  του Πανσερραϊκού που με την νίκη αυτή έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Το κλίμα την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο ήταν εορταστικό αλλα αυτή η γιορτή δεν μπόρσε να κρατήσει και μετά το τέλος του αγώνα αφού η ομάδα μας δεν μπόρσε να γυρίσει το παιχνίδι απο το κρύο γκόλ του Γκόγκα λίγα λεπτά πρίν απο την λήξη του ημιχρόνου.

Η ήττα αυτή μας στεναχώρησε πάρα πολύ γιατί η ομάδα μας άξιζε να πάρει κάτι περισσότερο απο το παιχνίδι αυτό γιατί πολύ απλά έδειξε μέσα στο γήπεδο οτι ήτανε καλύτερη.

Δημιούργησε ευκαιρίες δεν μπόρεσε να τις κάνει γκόλ και βρέθηκε να χάνει το παιχνίδι και να μένει αρκετά πίσω στην κούρσα της ανόδου.

Συγχαρητήρια στον κόσμο στους ποδοσφαιριστές μας και στον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη που έκανε οτι περνούσε απο το χέρι του προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι χωρίς όμως να τα καταφέρει γιατί η τύχη την Κυριακή το απόγευμα ΄δεν ήταν με το μέρος μας.

Ετσι είναι η ζώη ,έτσι είναι και το ποδόσφαιρο.

Θα πρέπει να πάμε παρακάτω έστω και αν αυτό το παρακάτω έχει άλλη μια χρονιά στην μίζερη Γ’ Εθνική.

Έγινε μια σοβαρή προσπάθεια όλη την χρονιά που θα πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς και είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε έστω και την δεύτερη θέση μήπως και μέσα απο αυτή την θέση μπορέσουμε με κάποιο τρόπο να διεκδικήσουμε την άνοδο μας στην Β’ Εθνική.

Άλλωστε αυτή η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα.

Όπως είπε και ο προπονητής μας μετά το τέλος του αγώνα ψηλά το κεφάλι γιατί ο ΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα.

Την Κυριακή το απόγευμα είμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε.

Συμβαίνει και αυτό πολλές φορές γιατί δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Τώρα θέλει κουράγια και δύναμη για να μπορέσει αυτή η ομάδα να μείνει όρθια.

Πάντως η ομάδα με αυτό τον κόσμο στο πλευρό της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Κάναμε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια με τους παλαιμάχους μπροστάρηδες και να είστε σιγουροι οτι αυτή η ομάδα δεν θα μείνει ποτέ μόνη της.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και περιμένουμε εκτός απο την άνοιξη που μάλλον αυτή την εβδομάδα θα έρθει για τα καλά και την συμκφωνία της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στους ελληνική κυβέρνηση και τους εταίρους.

Μια μεγάλη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό εφημερίδας της πρωτεύουσας έδειξε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος και μάλιστα με διαφορά αλλα έδειξε επίσης οτι το 70% των ελλήνων θέλουν συμφωνία και οχι ρήξη.

Να είστε σίγουροι οτι η συμφωνία που όλοι περιμένουμε δεν θα αργήσει και μπορεί να έρθει και μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Ο λαός θέλει μια καλύτερη συμφωνία αλλα πάντα εντός της Ευρωζώνης.

Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο φαίνεται οτι έχει λάβει ο πρωθυπουργός που θα πάρει πάνω του τις διαπργματεύσεις και θα κάνει τα αδύνατα – δυνατά να έχουμε συμφωνία.

Ξέρει ο Τσίπρας οτι αυτή η αβεβαιότητα έχει καθηλώσει τις αγορές και έχει παγώσει τα πάντα προκαλώντας αναγούλες πάνω στην καλύτερη εποχή για την Ελλάδα.

Σϋμφωνα με το ρεπορτάζ απο Βρυξέλες μεριά διορία έχουμε για να τα βρούμε μέχρι και τις 8 του Μάη.

Στο Eurogroup της 8 του μήνα έχουμε την τελευτάια ευκαιρία για να έρθουμε σε συμφωνία με τους δανειστές και να μπορέσουμε να περάσουμε σε μια άλλη εποχή για την ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Μπροστά μας τώρα έχουμε την πρωτομαγιά που φαίνεται οτι θα γιορτάσουμε ύπο συνθήκες σίγουρα ανοιξιάτικες ίσως και καλοκαιρινές.

Ετοιμάστε τις φουφούδες και προμηθευτείτε το τσίτσί που θα πέσει πάνω και θα γιορτάσουμε τον ερχομό της άνοιξης.

Τελικά ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δεν χωρίζει με την Άντα όπως λέγανε και οι φήμες.

Οχι μόνο δεν χωρίζει το ζευγάρι αλλα δηλώνει ερωτεμένο όσο ποτέ με τον Γιωργάκη να πολιτικά να βάζει πλάτη στον Τσίπρα αλλα πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η πλάτη ενός κόμματος που δεν μπήκε ούτε στο ελληνικό κοινοβούλιο ;

Μήπως προχθές στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό ξεχάσαμε καμμιά βράβευση ;

Βρήκαμε κόσμο και το ρίξαμε στις βραβεύσεις.

Που να ξαναδεί το “Ανθή Καραγιάννη” τόσο κόσμο ;

Πάντως μπράβο και στις κορασίδες του Βόλλευ μπράβο και στην ομάδα μπάσκετ που επιστρέφει στην Α1 και στον αστυνομικό διευθυντή τον Μάκη Κοσκερίδη ο οποίος επίσης βραβεύτηκε.

Αυτά και για σήμερα.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης