Οι άκαρπες διαβουλεύσεις του Τσίπρα

 Οι άκαρπες διαβουλεύσεις του Τσίπρα

Με ανησυχεί που τον τελευταίο καιρό όλες οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης και συγκεκριμένα του πρωθυπουργού με διάφορους για διάφορα θέματα αποδεικνύονται άκαρπες.

Άκαρπη η πεντάωρη συνάντηση του Τσίπρα με τους αγρότες στο Μαξίμου οι οποίοι φύγανε απο το μέγαρο και επιστρέψανε στα μπλόκα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων άκαρπες και οι διαβουλεύσεις στην τελευταία σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλες για το προσφυγικό αφού η μια χώρα μετά την άλλη κλείνει τα σύνορα της και η Ελλάδα κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα απέραντο hot spot αφού σε όλο το μήκος και πλάτος της χώρας υπάρχουν πρόσφυγες που δεν ξέρουν ούτε τι να κάνουν ούτε που να πάνε.

Υπο αυτές τις συνθήκες η ακαρπία τρίτωσε και με την τηλεφωνική επικοινωνία του Τσίπρα με τον Ολλανδό πρωθυπουργό η χώρα του οποίου ασκεί την προεδρία της Ε.Ε στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για το γεγονός οτι οτι οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωση δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα σε βάρος της Ελλάδας.

Η Τουρκία για παράδειγμα που έχει υποσχεθεί φιλτράρισμα των προσφύγων και μέχρι ένα σημείο ανακοπή της πόρείας του δεν κάνει τίποτα με αποτέλεσμα όλο το βάρος να πέφτει στην Ελλάδα που θα ζήσει πολύ δύσκολες στιγμές αν δεν αλλάξει κάτι πάνω στην άνοιξη που αποτελεί και τον προθάλαμο για την πιο δυνατή μας εποχή που είναι το καλοκαίρι.

Καταλαβαίνετε πολύ εύκολα οτι αν η Ελλάδα καταντήσει ένα απέραντο hot spot κανείς τουρίστας δεν θα θέλει να έρθει στην χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και η Ελλάδα θα αναγκαστεί την πιο παραγωγική περίοδο να κάνει και αυτή …. διακοπές !

Το προσφυγικό έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα για την κυβέρνηση του Τσίπρα που δεν πρέπει μόνο να αντιμετωπίσει άμεσα αλλά και αν το λύσει γιατί θα μας καταπιεί όλους.

Ποιό ασφαλιστικό και ποιό φορολογικό όταν μπροστά μας έχουμε το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ:

Για αυτό σου λέω πάμε και μη ρωτάς που πάμε που λέει και το τραγούδι.

Κατά τα άλλα και αν πετάξεις τα άσχημα στην θάλασσα πάμε καλά και μετά τις ασθενείς βροχούλες της Πέμπτης και της Παρασκευής που έχει προβλέψει η ΕΜΥ πάμε για ένα Σαββατοκύριακο που θα έχει ανοιξιάτικες μυρουδιές.

Ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες μέχρι και 17 βαθμούς προβλέπει η ΕΜΥ το Σαββατοκύριακο για την Καβάλα και πάντα εκτός απροόπτου.

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΜΕΓΚΑ “Καλημερούδια” με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και φορούσε για σκουλαρίκι ένα σκελετό γυαλιών.

Πάλι καλά που δεν κρέμασε στο αυτί του κανά σασί απο  τρακτέρ.

Άσε με ρε Γαβαλά στον πόνο μας.

Πιέζει λέει ο Τσακαλώτος το ΔΝΤ  για μέτρα πέρα απο την συμφωνία του Αυγούστου του 2015 και αυτό εξοργίζει την κυβέρνηση του Τσίπρα που προσπαθεί να βρεί τον τρόπο να κλείσει την διαπραγμάτευση και να ξεκινήσει την αξιολόγηση.

Πως , πως , πως ….

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης