• 8 Μαΐου 2024,

Οι ασκοί του αιόλου ανοίξανε για τον Μιχάλη Λιάππη

 Οι ασκοί του αιόλου ανοίξανε για τον Μιχάλη Λιάππη

Μια πλαστή πινακίδα ήτανε αρκετή για αν ανοίξει τους ασκούς του αιόλου για τον Μιχάλη Λιάππη τον πρώην υπουργό και νύν συνταξιούχο ο οποίος μετά την περιπέτεια με τα πλαστά έγγραφα που είχε προκειμένου να κινεί το ακρίβο τζίπ μπλέκει σε μια νέα περιπέτεια που έχει να κάνει , αυτή την φορά , με το σαλέ στην Ευρυτανία το οποίο και ανακαίνισε με Ευρωπαϊκά κονδύλια αφού μπόρεσε και το πέρασε στο πρόγραμμα ώς ξενοδοχείο ενώ στην πραγματικότητα είναι σπίτι το οποίο χρησιμοποιεί ο ίδιος και η οικογένεια του.

Έγινε ξενοδοχείο για τις ανάγκες του προγράμματος σύμφωνα με το οποίο θα έπρεπε να απασχολεί και 4 υπαλλήλους οι οποίοι βέβαια δεν δούλεψαν ποτέ.

Και ποιός να πάει να ελέγξει το σαλέ του Λιάππη την εποχή της αυτοδυναμίας του;

Αυτό το σήριαλ μόλις ξεκίνησε και θα έχει πολλά επεισόδια σας ενημερώνω.

Ο Μιχαλάκης ο Λιάππης έμπλεξε.

Κατα τα άλλα πάμε καλά αφού διανύουμε την περίοδο των Αλκυονίδων ημερών με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 15 βαθμούς το μεσημέρι και τον ήλιο να κυριαρχεί στον ουρανό της πόλης.

Πάντως οι προβλέψεις μας για χιονοπτώσεις μετά τις 15 του μήνα ακόμα και στα πεδινά ισχύει.

Οι Αλκυονίδες είναι κάτι το οποίο περιμέναμε και θα ερχότανε.

Απλά δεν ξέραμε αν θα ερχότανε στις αρχές ή στα τέλη του μήνα.

Ψάχνουν να βρούνε τον Χριστόδουλο Ξηρό που πήρε 9ήμερη άδεια αλλα παραβίσε τους όρους αφού προχθές δεν εμφανίσθηκε ώς όφειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Αυτό σήμανε αυτόματα συναγερμό στις τάξεις της αντιτρομοκρατικής που έχει βγάλει ένταλμα σύλληψης του.

Πάντως ο Χριστόδουλος έχει το περιθώριο να επιστρέψει στην φυλακή μέχρι σήμερα.

Λέτε να την κοπάνησε απο την Ελλάδα ;

Λέτε να δούμε το έργο :

Μην τον είδατε τον Παναή ;

Οτι έχει γίνει θα το δούμε και θα το καταλάβουμε το επόμενο 24αωρο.

Λυσάξανε οι Γερμαναράδες με την Ελλάδα που και καλά μπήκε στην χρονιά της ανάκαμψης και της ανάπτυξης.

Και μόνο στην σκέψη οτι μπορεί μέσα στο 2014 να σηκώσουμε κεφάλι τους πιάνει τρέλα.

Για τον λόγο αυτό και το περιοδικό spiegel γνωστό για τις ανθελληνικές του θέσεις στο τελευταίο του τεύχος εξαπολύει ένα νέο κύμα κατηγοριών σε βάρος της Ελλάδας που σύμφωνα με το περιοδικό ο Γολγοθάς του συνεχίζεται και μέσα στο 2014 και είναι τρελός ο Σαμαράς που πιστεύει οτι μέσα στο 2014 η χώρα του έχει ραντεβού με την ανάκαμψη.

Έχουν τέτοια μανία με την Ελλάδα που μουδιάζει το μυαλό τους και μόνο στην σκέψη οτι μπορεί να πάμε καλύτερα και να απαλλαχτούμε οριστικά απο αυτούς.

Διότι ο Σαμαράς πρίν τις βουλευτικές και τις Ευρωεκλογές θέλει να τελειώνει με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ , να βγαίνει στις διεθνείς αγορές και αν στέλνει στο καλό την τρόϊκα.

Μόνο έτσι θα μπορέσει να ανακόψει την πορεία του Τσίπρα που με τα 25άρια ΄στα νοσοκομεία έρχεται οχι πάνω στο άλογο αλλα όρθιος πάνω στο άλογο.\

Αυτό το ξέρει ο Σαμαράς και προσπαθεί να το περάσει και στους εταίρους που πιστεύουν οτι η υπομονή του έλληνα φορολογούμενου πολίτη είναι ανεξάντλητη.

Πλέον τα χρονικά περιθώρια της συγκυβέρνησης είναι συγκεκριμένα.

Μέχρι την άνοιξη του 2014 θα πρέπει να έχουν αλλάξει την καθημερινότητα του έλληνα προς το καλύτερο αλλιώς χαρήκαμε και γεια ΄σας …

Μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Σουμάχερ στις Γαλλικές Άλπεις σειρά είχε η Άνγκελα Μέρκελ η οποία επίσης είχε ατύχημα κατά την διάρκεια σκί.

Έπεσε, πιο μαλακά και ράγισε την λεκάνη της.

Θα κάνει κάνα μήνα να κάνει καθιστή τα κακά της στην τουαλέτα.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης