• 16 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Οι δημοσκοπήσεις , η ΕΛΙΑ και το ΠΟΤΑΜΙ …

 Οι δημοσκοπήσεις , η ΕΛΙΑ και το ΠΟΤΑΜΙ …

Η πρώτη και καλά δημοσκόπηση που έγινε με την (ηρωϊκή) έξοδο της χώρας στις αγορές δείχνει οτι Νέα Δημοκρατία και Σύριζα θα παλέψουν στην ψήφο για την πρωτιά αφού έχουν τον ίδιο ποσοστό (20,5).

Η δημοσκόπηση έγινε απο την ομάδα ερευνών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και έχει ώς τρίτο κόμμα το ΠΟΤΑΜΙ που σκαρφαλώνει στο 14,5% .

Αν ο Θοδωράκης πάρει 14% να ξέρετε οτι είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας δεν θα έχει υπάρξει στην ιστορία της πολιτικής ένα νέο κόμμα να κατεβαίνει στις πρώτες του εκλογές και να παίρνει αυτό το ποσοστό.

Η ίδια δημοσκόπηση έχει οριακά κάτω απο το 5% την ΕΛΙΑ και οριακά πάνω απο το 5% την Χρυσή Αυγή.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αν έχουν βάση παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον αφού ανατρέπουν τα πάντα.

Κατα τα άλλα πάμε καλά και ζούμε την κορύφωση του θείου δράματος που θα μας οδηγήσει στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Θεανθρώπου και οχι μόνο , ελπίζουμε, αφού το 2014 για πολλούς θα είναι μια διαφορετική χρονιά για την Ελλάδα.

Ολα αυτά στις δηλώσεις και στις θεωρίες αφού στην πράξη ακόμα δεν ξεκίνησε η ανατολή του ήλιου ή της ανάπτυξης που όλοι επικαλούνται.

Προς το παρών συνεχίζει να παραμένει ένα όνειρο.

Οι ίδιοι οι τροϊκανοί που μας αποθεώνανε πρίν απο μερικά 24άωρα όταν η Ελλάδα έβγαινε στις αγορές σπεύσανε τις τελευταίες ώρες να μας καλμάρουν και να μας προσγειώσουν με δηλώσεις φαρμακερές που έχουν άλλο περιεχόμενο και σίγουρα οχι πανηγυρικό.

Οι άνθρωποι είναι για στενή ιατρική παρακολούθηση αφού την μια μας μιλάνε για ελληνικό θρίαμβο και την ΄άλλη μας ετοιμάζουν ένα νέο δάνειο το οποίο κατά την γνώμη τους θα είναι απαραίτητο τα επόμενο χρόνια αφού και πάλι τα λεφτά στα ταμεία του κράτους δεν θα φτάσουν.

Εμείς βέβαια δια στόματος Σαμαρά τους λέμε ξεχάστε τα δάνεια και ελάτε να δούμε το χρέος μας και πως αυτό θα το μικρύνουμε για να το κάνουμε βιώσιμο.

Πλησιάζει η ώρα που θα πρέπει οι εταίροι να βγάλουν τα γυαλιά και να μας κοιτάξουν στα μάτια.

Η λεγόμενη και ώς ώρα του Γιάννη Βαλαώρα.

Πάντως ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μια χώρα που ντεμέκ “θεραπεύτηκε” οικονομικά και δημοσιονομικά βγαίνει απο την μια στις αγορές και απο την άλλη ετοιμάζεται για νέο δάνειο απο τον μηχανισμό στήριξης.

Αυτό μόνο ο Τόμσεν και η παρέα του μπορούν να μας το εξηγήσουν.

Οσο αφορά τον καιρό γιατί και αυτός μας ενδιαφέρει αρκετά νομίζω οτι και αυτό το κύμα κακοκαιρίας θα το περάσουμε ξόφαλτσα αφού οι καταιγίδες θα μας έρθουν απο το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης και προς το ξημέρωμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Απο την ένταση των καταιγίδων θα εξαρτηθεί ο καιρός τα 24άωρα που ακολουθούν απο την Μ.Πέμπτη και μετά.

Αν ανοίξουν οι ουρανοί ξημερώματα Μεγάλης Πέμπτης θα είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε απο την Μεγάλη Παρασκευή ένα πραγματικά ανοιξιάτικο ΠΑΣΧΑ με τον καιρό να καλυτερεύει σε όλη την Ελλάδα και οι σούβλες να στήνονται στις αυλές των σπιτιών και στις ταράτσες χωρίς απρόοπτα.

Οσοι έχουν στο μυαλό τους μια ενδεχόμενη απομάκρυνση του Στουρνάρα απο το υπουργείο Οικονομικών μετά το ΠΑΣΧΑ κάνουν λάθος αφού ο υπουργός οικονομικών με δηλώσεις του ξεκαθαρίζει οτι δεν πάει πουθενά και οτι θα είναι αυτός που θα διαπραγματευτεί το Φθινόπωρο με την τρόϊκα την μείωση του χρέους.

Σου λέει , και μπορεί να μην έχει άδικο, έφαγα εγώ την λέζα τα προηγούμενα χρόνια της μιζέριας και τώρα που κάτι καλό πάει να φανεί θα πάρει άλλος την δόξα ;

Δεν πάει πουθενά.

Αυτό το σήριαλ θα τελειώσει με Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών.

Τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης