• 23 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Αμέσως μετά το Πάσχα στο Λιμεναρχείο Καβάλας ή στη συνεδρίαση του Σ.Α.Σ. στη Νάξο πρόκειται να κριθεί το θέμα των Θερινών δρομολογίων των φέρι μποτ από και προς Θάσο. Μετά τις πληροφορίες ότι οι 3 εταιρίες δεν συμφωνούν στη μεταξύ τους συνεργασία ανακύπτουν γκρίνιες επειδή η εταιρία «Όσιος Δαβίδ» φέρεται να απείλησε με καταγγελία τις εταιρίες ΝΕΚ και ΑΝΕΘ. 87χρονη κάτοικος Καβάλας «έπεσε» θύμα απάτης χθες το πρωί. Δύο άτομα την έπεισαν ότι ο γιος της χρειάζεται χρήματα, την μετέφεραν σε τράπεζα απ’ όπου έκανε ανάληψη 4.500 ευρώ. Τα χρήματα αυτά δόθηκαν από την γυναίκα στους άγνωστους δράστες και φυσικά δεν έφθασαν ποτέ στο γιο της. Νέα σύσκεψη για τον αγωγό ΤΑΡ οργανώνει αμέσως μετά το Πάσχα ο Δήμος Καβάλας μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα. Στο τέλος του μήνα ημερίδα για το ίδιο έργο στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης- πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.- θα είναι σήμερα στην Καβάλα.

 

Περιοδεία στην αγορά έκανε χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Το ΤΕΕ ΑΜ θα επισκεφθεί το μεσημέρι ο Άρης Γιαννακίδης. Διαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου Νέστου ζητά ο Περικλής Αμπεριάδης. Στον ΟΛΚ βρέθηκε χθες ο Τέρενς Κουίκ. «Δεν έχουμε μηχανικό» τον ενημέρωσε ο πρόεδρος Χρήστος Ηλιάδης. Στην αγορά θα βρίσκεται το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Ποτόλιας. Ανακοίνωση για το κάμπινγκ της παραλίας Οφρυνίου εξέδωσε ο Φίλιππος Αναστασιάδης.

 

Μία ακόμη σύσκεψη για θέματα πυροπροστασίας εν όψει του Καλοκαιριού έγινε χθες στο Δημαρχείο. Ως πρώτοι στόχοι τέθηκαν η προστασία του περιαστικού δάσους, του δάσος στο Ζυγός και της ορεινής περιοχής του πρώην Δήμου Φιλίππων. Αύριο Μεγάλη Πέμπτη αισιοδοξεί η ΠΝΟΗ ότι θα πληρώσει τους 29 εργαζόμενους του προγράμματος «ΣΤΗΡΙΖΩ». Ο Βασίλης Λιόγκας μίλησε σε εκδήλωση του Δήμου Δράμας με θέμα την διαχείριση αστικών απορριμμάτων. 6 θέσεις επικουρικών γιατρών προκηρύχθηκαν από το Υπουργείο για το Νοσοκομείο Καβάλας. 30χρονος συνελήφθη χθες στο Χρυσοχώρι για καλλιέργεια 30 φυτών ινδικής κάναβης. Εκδήλωση για την ιδιωτικοποίηση του νερού και των ΔΕΥΑ θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο στέκι Σήματα Καπνού.

 

Νέα διοίκηση εξέλεξαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου. Στην Χρυσούπολη για το καθιερωμένο ευχέλαιο της Μ. Τετάρτης θα βρίσκεται το πρωί ο Μητροπολίτης Προκόπιος. Συνεχίζεται μέχρι και αύριο η διανομή τροφίμων σε οικονομικά αδύναμους από το Δήμο Νέστου. Η Ενεργειακή Αιγαίου ενισχύει με τρόφιμα το δίκτυο Ηλιακτίς. Μεταχειρισμένα ή καινούργια βιβλία και παιχνίδια συγκεντρώνουν στην Κ. Πλατεία μαθητές της Β’ τάξης του Μουσικού Σχολείου. Θα δοθούν στον σύλλογο Πνοή.

 

«Ποτέ δεν υποστήριξα ότι ο ΑΟΚ θα υποβιβαστεί» δήλωσε χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Μπάμπης Ευσταθιάδης. Στις 4.30 το απόγευμα ο Αετός Ορφανού παίζει στο Βόλο ημιτελικό κυπέλλου ερασιτεχνών με τον Ερμή Κιβερίου.

 

 

Διαβάστε επίσης