• 26 Απριλίου 2024,

Οι δύο πλευρές του τρομοκρατικού χτυπήματος

 Οι δύο πλευρές του τρομοκρατικού χτυπήματος

Απο αυτά που διαβάζουμε σε εφημερίδες και διαδίκτυο η έκρηξη στο εμπρικό κέντρο Mall είναι ιδιαίτερα σοβαρή αφού όλοι όσοι ήτανε εκείνη την ώρα στο εμπορικό κέντρό οχι μόνο δεν θα ξαναπάνε στο συγκεκριμένο κέντρο αλλα σκέφθονται πως θα καταφέρουν να πάνε να πάρουν τα αυτοκίνητα τους απο το πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου.

Διότι η έκρηξη αυτή όπως και όλα τα πράγματα έχουν δύο πλευρές.

Η μια πλευρά η δημοσιογραφική που έχει πολλά λόγια και πολλές λεπτομέρειες όσο αφορά την περιγραφή της είδησης και η άλλη πλευρά της ωμής πραγματικότητας με τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου να απομακρύνονται άρον – άρον απο το Mall και να ζούνε σαν Αμερικάνικη ταινία δράσης την έκρηξη που απείλησε στα ξεκάθαρα την ζωή τους.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο αυτές πλευρές είναι χασματική.

Σήμερα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία υποστηρίζει οτι οι τρομοκράτες θέλανε θύματα πρώτον και οτι δεύτερον μπορεί να υπάρξει στο ίδιο εμπορικό κέντρο νέο χτύπημα αφήνοντας να εννοηθεί οτι επειδή το πρώτο δεν πέτυχε θα επιχειρήσουν και δεύτερο.

Θέλω για άλλη μια φορά να σημειώσω την αλλαγή σελίδας στα τρομοκρατικά χτυπήματα που για πρώτη φορά απειλούν τόσο προκλητικά τις ζωές ανυποψίαστων πολιτών.

Ακόμα και η 17Ν στα χτυπήματα της ήτανε ιδιαίτερα προσεκτική και προσπαθούσε να αποφύγει τα τυφλά χτυπήματα που θα θέτανε σε κίνδυνο τις ζωές ανυποψίαστων πολιτών.

Τα χρόνια περάσανε οι εποχές αλλάξανε και αλλάξανε μαζί και οι τρομοκρατικές οργανώσεις που πλέον στα χτυπήματα τους θυμίζουν οργανώσεις που δρούνε χρόνια σε Βαλκάνια και Ευρώπη και σαν στόχο έχουν να σπείρουν την τρομοκρατία.

Τα χτυπήματα δεν στοχεύουν κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα αλλα την δημοκρατία της χώρας.

Τέλος η Ελληνική Αστυνομία με τις υπηρεσίες της θα πρέπει να ξεκαθαρίσει γρήγορα το τοπίο και να ξεσκεπάσει όλους όσους βρίσκονται πίσω απο αυτά τα χτυπήματα.

Οσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο γιατί αυτή η σκιά της τυφλής τρομοκρατίας θα έρθει να επιβαρύνει την έτσι και αλλιώς βαριά ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές.

Η κρίση χτύπησε πρώτα την Αθήνα μετά την Θεσσαλονίκη και μετά την επαρχία.

Αλκυονίδες και Νοτιάδες δημιουργούν συνθήκες ανοιξιάτικες

Κατα τα άλλα πάμε καλά και πάμε ανοιξιάτικα αφού οι Νοτιάδες σε συνδυασμό με τις Αλκυονίδες έχουν δημιουργήσει συνθήκες αναμονής της πρώτης μέρας της άνοιξης.

Οι μέρες που ζούμε δεν έχουν καμμία σχέση με τον χειμώνα και κυρίως με τον περσυνό χειμώνα που απο πολύ νωρίς μας έδειξε τα δόντια του.

Νέες τιμές στα διόδια και νέος σταθμός

Απο 28 Ιανουαρίου θα ισχύσουν οι νέες τιμές στα διόδια ενώ στην διαδρομή Θεσ/νίκης – Αθήνας θα προστεθεί άλλο ένα σημείο αυτό στο Κλειδί προσθέτοντας στην πορεία άλλα 2 ευρώ και 20 λεπτά.

Οι άνθρωποι έχουν βάλει στόχο να εξαφανίσουν τα αυτοκίνητα απο τους δρόμους και να κυκλοφορούνε μόνο γαϊδούρια.

Τα καύσιμα ανεβαίνουν τα διόδια ανεβαίνουν τι θα γίνει ρε λεβέντες ;

 

Καραμπόλα βγαλμένη απο ταινία !

Στην Εγνατία οδό χθές το πρωί έγινε μια φοβερή καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν περίπου 28 αυτοκίνητα και έχασε την ζωή της μια κοπέλα.

Η καραμπόλα έγινε υπο συνθήκες ομίχλης και ήτανε βγαλμένη απο Αμερικάνικη ταινία.

Μπορείτε να φέρετε στο μυαλό σας την εικόνα με τα 28 αυτοκίνητα να πέφτουν το ένα πίσω απο το άλλο ;

Φοβερό και τραγικό όταν υπάρχουν και θύματα.

Το κοκαλάκι της νυχτερίδας φαίνεται οτι έχουν ο Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά αφού είναι το τηλεοπτικό δίδυμο που σαρώνει τις τηλεθεάσεις.

Το κοκαλάκι της νυχτερίδας …

Προχθές το πρωίνό του ΜΕΓΚΑ έπιασε μέχρι καιο 60% τηλεθέαση.

Τέτοια νούμερα δεν έκανε ούτε ο Μπάγιεβιτς όταν πήγε στον Ολυμπιακό για πρώτη φορά επί Σωκράτη Κόκαλη.

Απο τότε περάσανε πολλά και ο Ολυμπιακός και ο Μπάγιεβιτε και σήμερα ο Ντούσαν είναι στον πάγκο της ανεργίας και ο Αντώνης ο Νικοπολίδης ο πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού με διάθεση παραμονής απο την πλευρά της διοίκησης μέχρι και το καλοκαίρι.

Κατα τα άλλα δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο και το εξαιρετικό που λέει και ένα παλιό τραγούδι.

Η διάσωση του στρατιώτη Ράϊαν έχει μεγάλο ενδιαφέρον και προκαλεί τις αισθήσεις.

Μέσα σε 8 λεπτά αποφασίσανε οι υπουργοί Οικονομικών του Eurogroup προχθές την εκταμίευση της δόσης των 9,2 εκατομμυρίων ευρώ εκ των οποίων τα 7,2 θα πάνε στις τράπεζες για την ανακεφαλοποίηση και οτι περισσέψει θα πέσει στην πραγματική οικονομία.

Δηλαδή λάχανα ψητά που είναι της μόδας.

Δεν είναι της μόδας τα λάχανα τα ψητά ;

Με τρέλα !

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους γύρω σας.

Ιδιαίτερα να έχετε το νού σας τους φίλους γιατί απο τους εχθρούς ξέρεις και φυλάγεσαι.

Τελικά την κάψανε την Χουρέμ ή την γλύτωσε και αυτήν την φορά ;

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης