• 7 Μαΐου 2024,

Οι ουρές δεν επηρεάστηκαν από το δημοψήφισμα

 Οι ουρές δεν επηρεάστηκαν από το δημοψήφισμα

Παρά το δημοψήφισμα χθες οι ουρές στα ΑΤΜ στα τραπεζικά καταστήματα της πόλης, ούτε επηρεάστηκαν, ούτε μειώθηκαν, αλλά ούτε αυξήθηκαν. Είναι μια κατάσταση αναμονής στην οποία απ΄ ότι φαίνεται κάθε μέρα συνηθίζουν άπαντες, αυτοί που βρίσκονται στην ουρά και περιμένουν, αυτοί που περνούν από το δρόμο έξω από την τράπεζα και βλέπουν την ουρά.

Είναι άγνωστο πότε θα ξανανοίξουν οι τράπεζες, παρά τις διάφορες προ του δημοψηφίσματος δηλώσεις και υποσχέσεις. Τα τελευταία 24ωρα η κίνηση στα ΑΤΜ στην πόλη μας αυξήθηκε τις νυχτερινές ώρες, καθώς πολλοί δικαιούχοι σκέφτονται και το πράττουν, κάνουν ανάληψη του ποσού των 60 ή 50 ευρώ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, παραμένουν στην ουρά ώστε να κάνουν καινούρια ανάληψη 50 ή 60 ευρώ τα μεσάνυχτα, επωφελούμενοι δηλαδή το ότι μετά τα μεσάνυχτα υπολογίζεται καινούρια μέρα άρα έχουν πάλι το δικαίωμα να κάνουν ανάληψη.

Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου παρουσίασε βλάβη το ΑΤΜ της Alpha τράπεζας, στην οδό Βενιζέλου, η τράπεζα εξυπηρετεί του πελάτες της όχι μόνο στο κατάστημα της επί της οδού Ομονοίας, αλλά και στο κατάστημά της επί της οδού Βενιζέλου, πρώην Εμπορική Τράπεζα, όπου όμως τα ΑΤΜ βρίσκονται στην πίσω πλευρά του κτηρίου, δίπλα στο κατάστημα Παλλάδιο.

Πολλές φορές οι  πολίτες για ν΄ αποφύγουν τον ήλιο διαμορφώνουν έτσι την ουρά, ώστε το μεγαλύτερο μέρος της να βρίσκεται στη σκιά. Υπάρχουν δε στιγμές όπου η ουρά είναι μεγάλη. Πολλοί πλησιάζει η ώρα να εξυπηρετηθούν αλλά εκείνη τη στιγμή το ΑΤΜ δεν εξυπηρετεί τους πελάτες λόγω του ότι χρειάζεται ανεφοδιασμό μιας και τα χρήματα τέλειωσαν.

 

Διαβάστε επίσης