Οι Παραμυθάδες» στο Παληό

 Οι Παραμυθάδες» στο Παληό

Την περασμένη Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, «οι παραμυθάδες» υποδεχτήκανε το νηπιαγωγείο Παληού στην παιδική βιβλιοθήκη του Αγίου Λουκά. Τα παιδιά αρχικά, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την λειτουργία της βιβλιοθήκης και κάποια διαδικαστικά θέματα από την υπεύθυνη Μαρία Γρίδη.

Στην συνέχεια «οι παραμυθάδες» αφηγηθήκανε στους μικρούς φίλους τα παραμύθια: «Ο ψαράς και το χρυσόψαρο», ¨»Ο παπουτσής και τα ξωτικά» και «Ο ψεύτης βοσκός».

Η επιλογή των παραμυθιών έγινε με θέμα τα επαγγέλματα, μιας και το επόμενο διάστημα, θα αναφερθούν στην τάξη τους για τα επαγγέλματα που τείνουν να χαθούν.

Τέλος, τα παιδιά, ζωγράφισαν το παραμύθι της προτίμησής τους και σύντομα θα αναρτήσουνε «οι παραμυθάδες» στην ιστοσελίδα τους στο διαδίκτυο, τις ζωγραφιές τους.

«Οι παραμυθάδες» ευχαριστούνε την διευθύντρια κα Φωτεινή και τη νηπιαγωγό κα Σούζη για την χαρά που τους έδωσαν να επικοινωνήσουνε με τα παιδιά. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι παραμυθάδες: Μέλη Μίχα, Μαρία Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Τσίρκας και Απόστολος Τσομπανόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης