• 17 Μαΐου 2024,

Οι πιο κρίσιμες διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα

 Οι πιο κρίσιμες διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα

Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτές οι διαπραγμετεύσεις με την τρόϊκα θα είναι οι πιο σημαντικές απο την μέρα που μπλέξαμε μαζί τους αφού αν πάνε καλά μπορεί να δείξουν φώς στο τούνελ ενώ σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να βυθίσουν ακόμα περισσότερο στην αβεβαιότητα την χώρα μας που προσπαθεί απο κάπου να πιαστεί αφού έχει δώσει και τα ρέστα της σε αυτήν την υπόθεση της δημοσιονομικής προσαρμογής.

Οι τροϊκανοί σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έρχονται με την ίδια όρεξη για μέτρα και χαράτσια που είχανε και τις προηγούμενες φορές λές και η ελληνική οικονομία όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει πετύχει τίποτα.

Για τον λόγο αυτό έχουν τεράστιο ενδιαφέρον οι διαπραγματεύσεις αυτήν την φορά αφού η κυβέρνηση του succes story θα πρέπει να φρενάρει τις ορέξεις των τροϊκανών και για άλλο αίμα.

Οχι μόνο να βάλει φρένο αλλα και να τους πιέσει να δημιουργήσουν τις συνθήκες για ένα καλύτερο άυριο για τους έλληνες πολίτες που τα τελευταία χρόνια μόνο πληρώνουν.

Αυτά ΄που έχουν κληθεί και έχουν πληρώσει οι έλληνες πολίτες απο το 2010 και μετά δεν έχει πληρώσει κανένας άλλος λαός.

Εδώ που τα λέμε ποιός θα άντεχε να πληρώσει αυτά που πληρώνει ο έλληνας ;

Και επειδή εμείς αντέχουμε για τον λόγο αυτό και αυτοί συνεχίζουν να βαράνε.

Οι διαπραγματεύσει με τους δανειστές αυτήν την φορά έχουν συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια που είναι μέχρι τέλος του έτους αφού απο τις αρχές του 2014 θα πρέπει να ανοίξει συζήτηση για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Οι τελικές αποφάσεις των διαπραγματεύσεων δηλαδή θα ανάψουν παράλληλα και το πράσινο φώς για να ξεκινήσει μια άλλη συζήτηση για το ελληνικό χρέος.

Ηρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες και να δούμε τελικά τι πραγματικά θέλουν για την Ελλάδα οι δανειστές και πιστωτές της.

 

Αλλάζει ο καιρός αλλά απο Πέμπτη και πάλι άνοιξη

 

Το άλλο που πρέπει να δούμε είναι η αλλαγή του καιρού που έρχεται απο σήμερα Τρίτη αν και οι μετερεωλόγοι λένε οτι η πιο βροχερή μέρα της εβδομάδας θα είναι η Τετάρτη.

Την Τετάρτη θα πέσει πολύ νερό και σε όλη την Ελλάδα.

Τρίτη – Τετάρτη βροχές και καταιγίδες και απο την Πέμπτη και πάλι η πρώτη μέρα της άνοιξης.

Αυτή η μεταβολή του καιρού θα γίνει υπο συνθήκες ισχυρών νοτιάδων που θα μας συντροφεύσουν και αυτήν την εβδομάδα.

Φαίνεται οτι πάμε για έναν Νοέμβρη που θα είναι ήπιος με τους Νοτιάδες να έχουν τον πρώτο λόγο.

Αυτό απο την μια είναι σαπίλα αλλα απο την άλλη μας προστατεύει οικονομικά αφού μπορούμε να την βγάλουμε χωρίς να ανάψουμε καλοριφέρ , θερμοπομπούς ή οτιδήποτε άλλο έχουμε επιλέξει για να ζεσταθούμε.

 

Έγινε πρόσφατα μια έρευνα που έδειξε οτι δεν μπορείς να αδυνατίσεις αν δεν είσαι χαλαρός και δεν διώξεις πρώτα το άγχος.

Και το γαμώτο είναι οτι για να διώξεις το άγχος θα πρέπει να φας τροφές που οταν κάνεις δίαιτα είναι οι πρώτες που σε απαγορεύουν οι διαιτολόγοι.

Αυτός δηλαδή που έχει άγχος πρέπει πρώτα να το διώξει τρώγοντας τροφές που προσθέτουν κιλά και βοηθούν τον μεταβολισμό και εν συνεχεία να κάνει δίαιτα για να τα χάσει.

 

Απο σήμερα μπορείτε να προμηθεύεστε τα τέλη κυκλοφορίας.

Αν έχετε λεφτά και αυτοκίνητα μικρού κυβισμού ορμάτε !

Αν οχι σφυρίξτε αδιάφορα.

 

Κυνικός και ψυχρός, ποτισμένος

με μίσος ο εκτελεστής

των δύο

Τώρα όσο αφορά την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο ο εκτελεστής είναι ψυχρός κυνικός και το έχει ξανακάνει λένε οι άντρες της αντιτρομοκρατικής.

Είναι ένας άνθρωπος οπλισμένος με απύθμενο μίσος και στόχος του ήτανε να γεμίσει τον δρόμο με πτώματα.

Υπάρχουν πολλά βίντεο που έχουν καταγράψει καρέ – καρέ την επίθεση των τρομοκρατών στους νεαρούς έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και νομίζω οτι στην υπόθεση αυτή θα έχουμε σύντομα συλλήψεις.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

Τα λέμε πάλι αύριο.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης