• 28 Απριλίου 2024,

Οι φίλοι της Παιδόπολης είναι πάντα εδώ και είναι πολλοί

 Οι φίλοι της Παιδόπολης είναι πάντα εδώ και είναι πολλοί

Στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» έκοψαν χθες τον πίτα τους οι φίλοι της Παιδόπολης, που εκφράζονται από το σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας». Η προσέλευση δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά αυτό δεν πτοεί το σωματείο που στη διάρκεια του 2013 διπλασίασε τα μέλη του.

Χθες την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλά από τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Παιδόπολη, έγιναν εγγραφές νέων μελών, ενώ παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία του σωματείου ατόμων με ειδικές ανάγκες Νομού Καβάλας.

Στην εκδήλωση μίλησε η πρόεδρος της Παιδόπολης Μαρίνα Φιλιππίδου, που ευχαρίστησε το σωματείο, για τη βοήθεια που προσφέρει συνεχώς, ο δε πρόεδρος Κώστας Αγαπητός σημείωσε ότι οι ανάγκες στην Παιδόπολη, είναι καθημερινές. Αυτό που κάνει το σωματείο, είναι να βοηθάει καθημερινά, ώστε να λύνονται προβλήματα. Ο κ. Παναγιώτης Αγαπητός, είπε στην εφημερίδα μας: «Μέσα στο 2013 τα μέλη του σωματείου αυξήθηκαν. Αυτό που είναι σημαντικό βέβαια είναι να διατηρήσουμε αυτό το ενδιαφέρον για την κίνηση αυτή, δηλαδή οι καβαλιώτες να έρχονται σε επαφή με το σύλλογο, να έρχονται με την Παιδόπολη, για να είναι κοντά στα παιδιά, που έχουνε ανάγκη την αγάπη τους».

ΕΡ: Οι ανάγκες υπάρχουνε πάντα, όσο κι αν δρομολογούνται κάποια πράγματα;

ΑΠ: «Ναι. Οι ανάγκες είναι καθημερινές. Το σωματείο γι΄ αυτό ιδρύθηκε. Υπήρχε μία διαφαινόμενη ανάγκη να καλυφθεί το κενό που υπάρχει, είτε λόγω της οικονομικής κρίσης, είτε των καθημερινών μικρών αναγκών ή και μεγάλων αναγκών των παιδιών, να έχει δηλαδή ένα στήριγμα η Παιδόπολη, κι έτσι δημιουργήσαμε το σωματείο φίλων της Παιδόπολης».

ΕΡ: Όποιος θέλει να σας βρει, που να σας αναζητήσει;

ΑΠ: «Υπάρχει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και στο facebook, έχουμε τηλέφωνα, κι επιπλέον μπορούνε να μας βρούνε στην Παιδόπολη».

 

 

Διαβάστε επίσης