• 25 Απριλίου 2024,

Διπλή εκδήλωση Ομίλου Ποντίων Χορευτών

 Διπλή εκδήλωση Ομίλου Ποντίων Χορευτών

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου διπλή εκδήλωση του νέου συλλόγου Όμιλος Πόντιων Χορευτών Καβάλας.

Πάρα πολλοί άνθρωποι παρακολούθησαν την εκδήλωση, τρανή απόδειξη ότι ο σύλλογος που ιδρύθηκε πριν από λίγους μήνες έχει παρόν αλλά κυρίως έχει μέλλον. Απευθύνεται σε Πόντιους απ΄ όλο το νομό, στηρίζεται καλά στα πόδια του, προσπαθεί να οργανωθεί και να παρουσιάσει συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Η έδρα του βρίσκεται στην οδό Ευγενίου Ιορδάνου 30. Ένας μεγάλος ισόγειος χώρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι εκτός όλων των άλλων, είναι κατάλληλος και για εκδηλώσεις.

Πολύς κόσμος παρακολούθησε την κοπή της βασιλόπιτας και την τέλεση του αγιασμού. Εκεί ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι Καβάλας, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παύλος Γεωργιάδης, ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Κούτρας, πρόεδροι άλλων τοπικών συλλόγων.

«Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή χρονιά», είπε ο αντιπεριφερειάρχης, ενώ ο Κωστής Σιμιτσής υποσχέθηκε κάθε βοήθεια, όπως και κάθε άλλο σύλλογο της πόλης, ειδικά όταν οι σύλλογοι καταθέτουν καινοτόμες ιδέες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Σάββας Τσολίδης, εκπρόσωπος της Ποντιακής Ομοσπονδίας για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Υποσχέθηκε βοήθεια στο νέο σύλλογο. «Έχετε θάρρος και γι΄ αυτό ιδρύεται έναν καινούριο σύλλογο», είπε ο κ. Τσολίδης, στο κομμάτι του οποίου βρέθηκε το τυχερό νόμισμα και πήρε ως δώρο ένα βιβλίο.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης