• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Απόλυτα πετυχημένο ήταν το χθεσινό συλλαλητήριο με θέμα την όδευση από τα Τενάγη του αγωγού ΤΑΡ. Σε αυτό συμμετείχαν και εκπρόσωποι των Νομών Δράμας και Σερρών. Την Παρασκευή η συνάντηση των εκπροσώπων των τοπικών φορέων με τους κατασκευαστές του αγωγού. Αύριο οι αγρότες του Νέστου σταθμεύουν τα τρακτέρ τους στη διασταύρωση της Χρυσούπολης με προοπτική άμεσης έναρξης κινητοποιήσεων. Μαζική η συνέλευση τους το απόγευμα του Σαββάτου στη Γραβούνα. Ο Νίκος Χρυσάφης και επίσημα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος του ΚΚΕ στη Θάσο. Το Σάββατο ο Άρης Γιαννακίδης ανακοίνωσε τους 5 υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες. Άλλαξε μόνο αυτούς της Δράμας και του Έβρου. Κανονικά υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Γιώργος Γερομάρκος. Αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του Γιώργου Παυλίδη. 27χρονος οδηγός αυτοκινήτου τραυματίστηκε σοβαρά το Σάββατο στη Νέα Καρβάλη όταν το όχημα του εξετράπη της πορείας του. Από τις 31 Μαρτίου επαναφέρει τα πρωϊνά δρομολόγια της από και προς Καβάλα η Ολυμπιακή Αεροπορία. Βαρύ το κλίμα στη ΒΦΛ λόγω καθυστέρησης πληρωμών των εργαζόμενων και υπολειτουργίας των μονάδων παραγωγής.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Την Τρίτη 1η Απριλίου δημοπρατείται στο Υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων το ημιτελές έργο του νέου λιμανιού. Έχει αρχικό προϋπολογισμό 16 εκ ευρώ. Συνεχίζει την επίσκεψη της στη Καβάλα η βουλευτής των ΑΝΕΛΛ Ραχήλ Μακρή. Το πρωί επισκέπτεται το Επιμελητήριο κι αμέσως μετά δίνει συνέντευξη τύπου. Δύο άτομα συνέλαβε την Παρασκευή η δίωξη ναρκωτικών του Λιμεναρχείου για κατοχή χασίς. Οι συλλήψεις έγιναν στο λιμάνι της Κεραμωτής. Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας υιοθετεί τη πρόταση της Θασιακής Ένωσης για τα δρομολόγια των φέρι μποτ που αφορούν την περίοδο Νοέμβρης 2014- Οκτώβρης 2015. Την έστειλε προς ενημέρωση στις δύο ναυτιλιακές εταιρίες. Την Πέμπτη το μεσημέρι τακτική γενική συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας. Η οργάνωση ΝΔ του Δήμου Νέστου εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης των κατοίκων της Κεφαλονιάς.

 

Την πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα ο φιλοζωϊκός σύλλογος Αίσωπος, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου είναι καινούργιο. Πίτα έκοψαν χθες το πρωί οι φίλοι της Παιδόπολης. Πολύς κόσμος στη διπλή εκδήλωση του Ομίλου Πόντιων Χορευτών. Έκαναν αγιασμό των γραφείων τους, έκοψαν πίτα για το 2014. Το Σάββατο το προσωπικό του ΤΕΙ οργανώνει εκδήλωση για τον καρκίνο. Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ. Ένα ακόμη σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν την Αγγλική γλώσσα οργάνωσε την περασμένη εβδομάδα η σχολική σύμβουλος Ευαγγελία Γκαντίδου. Το σεμινάριο έγινε σε συνεργασία με το Μορφωτικό Τμήμα της Αμερικάνικης Πρεσβείας.

 

Μια απ’ τα ίδια για τον ΑΟΚ που χθες έχασε στα Γιαννιτσά 1-0 και πάλι κινδυνεύει με υποβιβασμό. Την Παρασκευή το ματς με τον Βατανιακό που η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει πάση θυσία. Ισόπαλος χθες ο Ορφέας Ελ. Νίκησαν Άρης Ακροποτάμου, Νέστος και Βυζάντιο.

 

 

Διαβάστε επίσης