Οι “ψευτόμαγκες” της δραχμής ας κάνουν και μια δεύτερη σκέψη …

 Οι “ψευτόμαγκες” της δραχμής ας κάνουν και μια δεύτερη σκέψη …

Απο την μια γούσταρα πάρα πολύ την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για αναβολή του πρωταθλήμ,ατος της Σούπερ Λίγκ επ’ αόριστο αλλά απο την άλλη σκέφτομαι όλους αυτούς τους επαγγελματίες – ιδιοκτήτες καφέ που έχουν φορτωθεί μεγάλα συμβόλαια (επαγγελματικά) των συνδρομητικών καναλιών που δείχνουν αγώνες των εθνικών μας πρωταθλημάτων  και καταλαβαίνετε οτι με αυτή την αναβολή που το λιγότερο λένε οτι θα είναι για 3 εβδομάδες θα δεχτούν έν σοβαρότατο πλήγμα στους τζίρους τους με αποτέλεσμα ακόμα και κάποιες απο αυτές τις επιχειηρήσεις να αντιμετωπίζουν και πρόβλημα επιβίωσης αφού είναι χαρακτηρισμένες ώς αθλητικά στέκια που πηγαίνουν εκεί οι φίλαθλοι και βλέπουν διάφορους αγώνες.

Ευτυχώς που θα έχουμε τα πρωταθλήματα των άλλων χωρών για να περιοριστεί η ζημιά και να περάσει η μπόρα.

Θετική χαρακτηρίζεται και η διευκρίνιση – απόφαση  οτι μονο η Σούπερ Λίγκ αναβάλεται επ’ αόριστο αφού και το πρωτάθλημα της Football League και της Γ’ Εθνικής συνεχίζονται κανονικά.

Πάντως αυτά που γίνανε στο προχθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν γίνονται ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες.

Ακόμα και αυτές μας έχουν αφήσει πίσω σε θέματα βίας.

Μα δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει να χτυπήσει κόρνερ ο παίκτης του Ολυμπιακού και δίπλα , μέσα στον αγωνιστικό χώρο , σε απόσταση αναπνοής , να είναι ο κουκουλοφόρος και να τον βρίζει ;

Και το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά λές και ο κάφρος οπαδός είναι ο τέταρτος διαιτητής της συνάντησης.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να πούμε οτι αυτά δεν γίνονται μόνο στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Αυτά γίνονται σε όλες τις έδρες των μεγάλων ομάδων όταν διεξέγεται ένα ντέρμπι.

Αυτή την εποχή σε όλους τους κινηματογράφους της χώρας παίζεται η ταινία που απέσπασε και ΟΣΚΑΡ “Ελέυθερος σκοπευτής” που όμως δεν νομίζω να είναι καλύτερος απο τους δεκάδες ελέυθερους σκοπευτές της Λεωφόρου που με τις φωτοβολίδες τους , οι οποίες διασχίζανε το γήπεδο  κατα μήκος αλλα και πλάτος, δημιουργήσανε ατμόσφαιρα ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ λές και είμασταν στους Βροντάδες της Χίου.

Πραγματικά, και λυπάμαι που το γράφω, αλλα  θα πρέπει μέχρι να γίνουμε ανθρώποι ή αν θέλετε μέχρι να απομονωθούν με πρωτοβουλίες των ίδιων των ομάδων οι κάφροι που έχουν καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μια διαρκή μάχη να σταματήσει η μπάλα.

Αφού αλλιώς δεν γίνεται,

αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιμετωπίσει το κράτος αποτελεσματικά την βία ας σταματήσει την διεξαγωγή των αγώνων μέχρι να βρεθεί λύση.

Θέλω να θυμίσω οτι δεν είναι η πρώτη  φορά που διακόπτονται τα ελληνικά πρωταθλήματα λόγω βίας χωρίς όμως να έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Καμμία πρόοδος …
Έχω πάθει πλάκα με όλους αυτούς τους ψευτόμαγκες της δραχμής  που τα έχουν βάλει με τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη γιατί θεωρούν οτι προκειμένου να κλείσει η συμφωνία με τους εταίρους κάνανε πίσω και αναιρέσανε αυτά που λέγανε προεκλογικά.

Ας βγούνε να μας πούνε επιτέλους τι πραγματικά θέλουν και πως σκέφτονται να πορευτεί η Ελλάδα απο εδώ και στο εξής σύμφωνα με τον ΄δικό τους προγραμματισμό.

Διότι όλοι αυτοί που διαφωνούν θα πρέπει να θυμούνται οτι δεν φταίει ούτε η Μέρκελ ούτε ο Ντάϊσεμπλούμ που αυτή η χώρα έφτασε στην χρεοκοπία. Δεν φταίνε οι δανειστές αν το πελατειακό κράτος που είχαμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μας οδήγησε στο μαύρο σκοτάδι.

Και μπορεί να μην τα φάγαμε μαζί που λέει και ο Πάγκαλος αλλα σίγουρα δεν κάναμε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια να αλλάξουμε τα στραβά αφού ίσως αυτή η κατάσταση να μας ψιλοβόλευε κιόλας.

Για αυτό παλληκάρια αράξτε και κάντε και μια δεύτερη σκέψη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης