• 9 Μαΐου 2024,

Ομάδες Σουπερ Λιγκ φλερτάρουν τον Κάργα που όμως μένει στον ΑΟΚ

 Ομάδες Σουπερ Λιγκ φλερτάρουν τον Κάργα που όμως μένει στον ΑΟΚ

Χθες το πρωί η είδηση ότι έκανε προσφυγή ο Γιάννης Κάργας, δημιούργησε μια νέα αναστάτωση στο στρατόπεδο του ΑΟΚ.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός φαίνεται ότι έχει προτάσεις από ομάδες, ακόμη και της Σουπερ Λιγκ.

Εδώ στην Καβάλα δραστηριοποιήθηκαν οι άνθρωποι που βοήθησαν την ομάδα όλο το χειμώνα, προκειμένου ο παίκτης να μείνει στο ρόστερ. Αυτή η προσπάθεια μάλλον έφερε καρπούς. Αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες, όμως και ο νεαρός παίκτης δεν είναι αντίθετος να μείνει στον ΑΟΚ, αρκεί να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ακόμη και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας νέων Σάκης Τσιρωνίδης είναι διατεθειμένος να πάρει πρωτοβουλίες, για να μη χαθούν οι παίκτες που προωθήθηκαν στην ΠΑΕ, το περασμένο Γενάρη.

Ο Κάργας είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και θα είναι κρίμα να χαθεί, αφού πέρσι πήρε παιχνίδια στο πρωτάθλημα και δεν τα πήγε άσχημα.

Ο Αρης Θεσσαλονίκης είναι μια από τις ομάδες που φλερτάρουν τον Κάργα. Υπάρχουν και άλλες. Το καμπανάκι κινδύνου έχει χτυπήσει στην ΠΑΕ, αφού υπάρχουν και άλλοι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που δεν αποκλείουμε ήδη να «ενοχλούνται» από άλλες ομάδες.

Εν τω μεταξύ αντιπροσωπία των μεγαλύτερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι τα γραφεία του ΠΣΑΠ στην Αθήνα και ενημερώθηκε για τις προσφυγές που σκέφτονται να καταθέσουν. Απ` ότι φαίνεται η ΠΑΕ περισσότερο νοιάζεται να μην υπάρχουν «διαρροές» στους παίκτες που προέρχονται από την ομάδα νέων, παρά σε αυτούς που αποτέλεσαν το περσινό βασικό κορμό.

*Συναντήθηκαν Παλαίμαχοι του ΑΟΚ με Τσοκτουρίδη

Το βράδυ της Τρίτης συναντήθηκαν στις Κρηνίδες το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων του ΑΟΚ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Τσοκτουρίδη.

Συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην επαγγελματική ομάδα. Το τοπίο όμως παραμένει θολό. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης αναφέρθηκε στις επαφές που είχε όλες αυτές τις μέρες με τον Καβαλιώτη επιχειρηματία αλλά και για το τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα σε περίπτωση που δε βρεθεί βιώσιμη λύση.

Δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση να παίξει ο ΑΟΚ με την ομάδα νέων, αν δε βρεθεί τουλάχιστον διαχειριστής. Αν βρεθεί διαχειριστής θα έρθει μάλλον και ο Γούτης. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να έχουμε και διοικητικές αλλαγές.

Για τις προσφυγές των παικτών δε φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι η ΠΑΕ. Δε μπορεί να πληρώσει σε καμία περίπτωση, στη δεδομένη χρονική στιγμή. Οπότε μένει το φιλότιμο ορισμένων ποδοσφαιριστών να μην προχωρήσουν σε προσφυγές.

Από την πλευρά τους οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ, τόνισαν ότι μέρα με τη μέρα η ομάδα απαξιώνεται στην τοπική κοινωνία. Κάτι που συμφώνησε ο Γιώργος Τσοκτουρίδης, χωρίς να μπορεί ο ίδιος να αλλάξει το κλίμα.

 

 

Διαβάστε επίσης