Ομόφωνες αποφάσεις στη Δημοτική Επιτροπή

 Ομόφωνες αποφάσεις στη Δημοτική Επιτροπή

Στο γραφείο του αντιδημάρχου Φίλιππα Φιλιππίδη συνεδρίασε χθες το πρωί η επιτροπή Ποιότητα Ζωής του Δήμου Καβάλας. Η αλλαγή του τόπου της συνεδρίασης ήταν υποχρεωτική, διότι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου πραγματοποιούνταν χθες το πρωί την ίδια ώρα που έπρεπε να συνεδριάσει η δημοτική επιτροπή και δημοπρασία δημοτικού έργου που αφορά το 12ο Δημοτικό Σχολείο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν όλα ομόφωνα.

Δηλαδή η επιτροπή Ποιότητα Ζωής γνωμοδότησε θετικά για την παραχώρηση οικοπέδου στην περιοχή της Λημνιάς, λαμβάνοντας υπόψη και την σύμφωνη γνώμη του τοπικού συμβουλίου Λημνιάς.

Πρόκειται για παραχώρηση 391 τ.μ. σε υφιστάμενη ιδιοκτησία προκειμένου το συνολικό οικόπεδο να γίνει άρτιο και οικοδομήσιμο.

Ομόφωνα η επιτροπή αποφάσισε την μερική παύση της λειτουργίας καταστήματος μέχρι αποκατάστασης των προβλημάτων που διαπίστωσε μετά από έλεγχο η διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Το κατάστημα αυτό βρίσκεται στη συνοικία της Δεξαμενής.

Ίδια ακριβώς απόφαση πάρθηκε για κατάστημα λιανικής πώλησης τροφίμων – πρατήριο άρτου κ.λ.π. στην οδό Ομονοίας όπου ο έλεγχος της Διεύθυνσης Υγείας διαπίστωσε διάφορα προβλήματα για τα οποία θα πρέπει το κατάστημα μέχρι να τα αποκαταστήσει να διακόψει τη λειτουργία του.

Τρίτη περίπτωση καταστήματος περί οριστικής παύσης λειτουργίας του, κατάστημα στην οδό Βενιζέλου. Η τοπική επιτροπή δέχθηκε τα επιχειρήματα του επαγγελματία κι έτσι ανέβαλλε την συζήτηση του θέματος προκειμένου να τον διευκολύνει.

Ο επαγγελματίας κατέθεσε με υπεύθυνη δήλωση ότι έχει απευθυνθεί εκ νέου στη διεύθυνση Υγείας για να εκδώσει μια τροποποιημένη άδεια λειτουργίας, να λύσει δηλαδή τα προβλήματα που διαπίστωσε η ίδια υπηρεσία σε πρόσφατο έλεγχο που έκανε.

Διαβάστε επίσης