• 27 Απριλίου 2024,

Οσο περισσότερε οι διαφωνίες τόσο μεγαλύτερη η επιτυχία μιας ενδεχόμενης συμφωνίας

 Οσο περισσότερε οι διαφωνίες τόσο μεγαλύτερη η επιτυχία μιας ενδεχόμενης συμφωνίας

Οσο περισσότερες είναι οι διαφωνίες ανάμεσα σε τρόϊκα και ελληνική κυβέρνηση τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία της επίτευξης συμφωνίας.

Αυτή η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι η εβδομάδα των σημαντικών εξελίξεων αφού ή θα τα βρούνε ( είναι το πιο πιθανό) ή θα γίνει το μαγαζί θερινό αφού η τρόϊκα είναι έτοιμη να προτείνει παράταση του μνημονίου για 1 χρόνο σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία.

Ο Χαρδούβελης που έχει ακούσα πολλά τα τελευταία 24άωρα φαίνεται να παίρνει πάνω τους τις διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας σε περίπτωση συμφωνίας.

Θέλει και ο Χαρδούβελης για πολλούς και διαφόρους να δώσει την δική του μάχη και να την κερδίσει για να εδραιωθεί και να μπορέσει να οδηγήσει την χώρα ώς πραγματικός τσάρος της οικονομίας στην επόμενη μέρα.

Και η πλευρά των δανειστών και η πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης θέλουν να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις πρίν απο το Eurogroup της 8η του Δεκέμβρη.

Κατα τα άλλα πάμε καλά και μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη με χαμηλές θερμοκρασίες που θα αλλάξουν το σκηνικό του καιρού που θα είναι άκρως χειμερινό.

Γαντάκια σκουφάκια και χοντρά μπουφανάκια.

Έχει ένα ωραίο τραγούδι η Αρλέτα που λέει : Κοίτα να ντύνεσαι καλά και έρχεται κρύο …

Το πρόβλημα είναι το κρύο έρχεται για να μείνει και δεν θα καθαρίσουμε εύκολα με αυτό το ψυχρό κύμα κακοκαιρίας που έχει αρχίσει να μας ταλαιπωρεί απο το Σάββατο και μετά.

Το καλό είναι για τις επόμενες ημέρες δεν υπάρχει βροχή.

Λίγα 24άωρα μετά το αντάμωμα του Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου αρχίσανε τα όργανα αφού το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τις απαιτήσεις του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου ώς κινήσεις μίζερης εσωστρέφειας.

Αυτή η ανακοίνωση τα λέει όλα και στην ουσία οριοθετεί τις σχέσεις των δύο ανδρών που απο πολύ δύσκολες πλέον γίνονται εχθρικές.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε απο τον Βενιζέλο συνέρδιο του κόμματος και ανάδειξη νέου αρχηγού κάτι που δεν υπάρχει στο μυαλό του Βενιζέλου.

Πάντως ο ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε οτι θα εκτελέσει μέχρι τέλος τις υποχρεώσεις του ώς μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ τοποθετώντας τις εξελίξεις μετά την εκλογή ή οχι του προέδρου της Δημοκρατίας.

Το σενάριο της προεδρίας της ΕΠΟ απο τον Γιώργο Καραγκούνη δεν βγαίνει γιατί δεν το επιτρέπει ο κανονισμός της FIFA.

Θα πρέπε να έχουν περάσει 30 μήνες μετά την λήξη της καριέρας ενός επαγγελματία ποδοσφαιρστή για να μπορέσει να διεκδικήσει την προεδρία της Ποδοσφαιρικής του Ομοσπονδοίας.

Στο 4,3 είναι η διαφορά του ΄πρώτου ΣΥΡΙΖΑ απο την δεύτερη Νέα Δημοκρατία ενώ το ΠΟΤΑΜΙ του Θοδωράκη είναι στην τρίτη θέση με 7%.

Το ΚΚΕ ακολουθεί με 5% ενώ του ΠΑΣΟΚ είναι στο 4%.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχουμε μια καλή εβδομάδα.

Δύσκολη αλλα θα την παλέψουμε και πιστεύω να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.

Καλή ψυχολογία και αισιοδοξία.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης