Οχι “κούρεμα” αλλα νέο δάνειο λένε οι “σωτήρες” μας

 Οχι “κούρεμα” αλλα νέο δάνειο λένε οι “σωτήρες” μας

Οι Γερμανοί οι “σωτήρες” της χώρας μας έχουν ξεσκιστεί να μιλάνε για το χρηματοδοτικό κενό που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014 και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους θα είναι μέχρι τα 5 δις ευρώ.

Άλλοι λένε 4 και κάτι ψιλά , άλλοι 4 και κάτι χοντρά και άλλοι λένε 5 σκάρτα.

Αντί να αρχίσουν να σκέφθονται πως θα γίνει το νέο κούρεμα που είναι απαραίτητο για να δοθεί μια ουσιαστική λύση στο ελληνικό πρόβλημα σκέφθονται το χρηματοδοτικό κενό που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014 και απο τώρα ετοιμάζουν τα νέα δανεικά που με χαρά θα μας χορηγήσει προκειμένου να μας έχουν για περισσότερα χρόνια υπο οικονομική αιχμαλωσία.

Ενω κανονικά θα έπρεπε να ψάχνουν να βρούνε άλλο τρόπο προκειμένου να ελαφρύνουν το χρέος που κουβαλάνε στις πλάτες τους όλοι οι έλληνες αυτοί ετοιμάζουν νέο σχέδιο χορήγησης δανεικών που θα τα πάρουν πίσω διπλα και τριπλά.

Η Ελλάδα θα πετύχει το πρωτογενές πλεόνασμα αλλα αυτοί δεν θα κάνουν αυτό για το οποίο έχουν δεσμευτεί στην περίτπωση αυτή.

Ο Σόϊμπλε μίλησε προχθές και ΄πάλι για δανεικά και απέρριψε το ενδεχομενο νέου κουρέματος.

Διότι αγαπητοί αναγνώστες αυτοί που έχουν αναλάβει να σώσουν την Ελλάδα και να την οδηγήσουν στην δημοσιονομική προσαρμογή δεν έχουν μπέσα.

Άλλα λένε και άλλα κάνουν.

Άλλα υπόσχονται και άλλα έχουν στον μυαλό τους.

Οτι και να καταφέρουν οι έλληνες οι πιστωτές μας θα μας οδηγήσουν στην πιο δύσκολη και οδυνηρή λύση γιατί δεν μας γουστάρουν και θέλουν να συνεχίσουμε να λειτουργούμε υπο τις διαταγές τους.

Δεν μπορείτε να κατανοήσετε το μέγεθος της υδονής κάθε φορά που ο Στουρνάρας παίρνει στο τηλέφωνο τον Σόϊμπλε για να τον ρωτήσει για διάφορα θέματα που αφορούν την Ελληνική οικονομία αλλα χρειάζεται και το πράσινο φώς απο το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας.

Αυτήν την κατάκτηση οι Γερμανοί δεν θα την εγκαταλείψουν εύκολα.

Οι αντοχές του Μιχάλη …

Αναλύσεις επί αναλύσεων αποσχετικούς και άσχετους γνωστούς και φίλους κάτω απο τις συνθήκες που ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης θέλησε να βάλει τέλος στην ζωή του αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο θάνατος του σχεδιαστή προήλθε απο υπερβολική κατανάλωση χαπιών αφού ο άνθρωπος δεν μπορούσε άλλο να ζεί με τον φόβο της σύλληψης του για τα χρέη του.

Αυτό που έκανε ο Γαβαλάς δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας.

Ο Γαβαλάς χρωστούσε σαφώς περισσότερα απο τον Ασλάνη αλλα ήτανε έτοιμος για όλα ακόμα και για τον Κορυδαλλό.

Ο Ασλάνης ήτανε άλλη πάστα ανθρώπου και δεν υπήρχε περίπτωση να ζήσει την σύλληψη του για χρέη και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Ο δροσερός Σεπτέμβρης

Κατα τα άλλα ο Σεπτέμβρης είναι εδώ με τις δροσιές τους ιδιαίτερα κάθε ξημέρωμα αν και ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ δεν χαλάει τις επόμενες ημέρες.

Παραμένουν οι ηλιοφάνειες στην διάρκεια της ημέρας με δροσιές απο το βράδυ και προς το ξημέρωμα.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι πως θα είναι ο φετεινός χειμώνας αφού στο μυαλό μας είναι ο περσυνός που ήτανε βουτυράκι στο ψωμάκι.

Ο περσυνός χειμώνας ήτανε σκέτη γλύκα.

Μακάρι να είναι έτσι και ο φετεινός αλλα δεν το βλέπω αν και πολλοί υποστηρίζουν οτι μετά απο ένα χλιαρό καλοκαίρι ακολουθεί και ένας χλιάρος χειμώνας.

Μακάρι γιατί με τον ενδεχόμενο πόλεμο της Συρίας η τιμή του πετρελαίου θα πάρει την πάνω βόλτα.

Ο Χατζηνικολάου μαζί με την Μάρα Ζαχαρέα αναλαμβάνουν το κεντρικό δελτίο του ΣΤΑΡ που την νεα τηλεοπτική σαιζόν θα γίνει μάχιμα ενημερωτικό μακριά απο τις ειδήσεις της Show Biz με τις οποίες ασχολούτανε αποκλειστικά μέχρι σήμερα το δελτίο του συγκεκριμένου καναλιού.

Τέλος πάντων θα το αντέξουμε και αυτό.

Λεβέντες αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας …

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης