• 4 Μαΐου 2024,

Ο ένας πετάει το μπαλάκι της ευθύνης στον άλλο …

 Ο ένας πετάει το μπαλάκι της ευθύνης στον άλλο …

Υπάρχουν νεώτερα απο την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία για το ποιός τελικά έριξε το μοιραίο μπόϊνγκ που πήρε μαζί του ένα σωρό αθώες ψυχές.
Και ενώ μέχρι και πρίν απο λίγες μέρες οι Ουκρανοί υποστήριζαν οτι το αεροπλάνο κατέπεσε απο εκτόξευση πυραύλου εδάφους απο φιλορώσους η Μόσχα βγήκε στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας οτι ένα Ουκρανικό μαχητικό πετούσε δίπλα στο μπόϊνγκ δευτερόλεπτα πρίν αυτό χαθεί απο τα ραντάρ αφήνοντας να εννοηθεί οτι το Ουκρανικό μαχητικό ήτανε αυτό που έριξε τελικά το μπόϊνγκ και κακώς κατηγορείται η Ρωσία.
Καταλαβαίνετε οτι παίζεται ένα παιχνιδάκι ευθυνών και πολύ φοβάμαι οτι ποτέ δεν θα μάθουμε ποιός τελικά έριξε το μπόϊνγκ αφού ο ένας θα πετάει το μπαλάκι της ευθύνης στον άλλο.
Είναι βλέπετε της μόδας τους τελευταίους μήνες για διάφορα άσχημα που συμβαίνουν να μην μαθαίνουμε την αλήθεια αφού κάποιοι μπορούν και την κρύβουν επιμελώς.
Ως πότε όμως ;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έρχονται αυξήσεις στα τιμολόγια των νοικοκυριών και μειώσεις στα τιμολόγια των επιχειρήσεων.
Καταλαβαίνετε οτι για άλλη μια φορά κερδισμένη θα είναι η ΔΕΗ αφού οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα, μετά και το πρόσφατο μακελειό της κρίσης που οδήγησε στο λουκέτο ένα σωρό επιχειρήσεις , είναι σαφώς πολύ λιγότερες απο τα νοικοκυριά στα οποία θα υπάρξει αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος έως και 11%.
Απλά η μείωση στους λογαριασμούς των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γίνεται στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να χρυσωθεί το χάπι.
Πάντως εκεί στη ΔΕΗ μου δίνουν πολύ συχνά την εντύπωση οτι είναι ξημερωμένοι αλλού αφού με μεγάλη ευκολία προχωράνε στις αυξήσεις των τιμολογίων τους αδιαφορώντας για τα ζόρια των ελλήνων.
Μέχρι σήμερα βλέπαμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ και δακρύζαμε και πλέον θα κλαίμε κανονικά.
Κλάμα με βογγητά και αναστεναγμούς.
Για εκεί μας πάνε αν δεν το έχετε καταλάβει.
Οι αυξήσεις θα ισχύσουν απο τις 25 Ιουλίου και μετά.
Δηλαδή οι επόμενοι λογαριασμοί που θα έρθουν μπορεί να μην έχουν το χαράτσι αλλα θα έχουν την αύξηση.
Αντε με το καλό …
Η Όλγα Τρέμη έφυγε απο το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ , ΄πρόλαβε παραιτήθηκε για να μην την διώξουν και μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης το κεντρικό δελτίο του καναλιού θα παρουσιάζει ο Στραβελάκης που είναι συμπαθέστατος και πολύ καλός σε αυτό που κάνει.
Αφήστε που είναι ο άνθρωπος nο problem.
Δεν έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα το παραμικρό πρόβλημα στο κανάλι και είναι ο τελευταίος που θα το κάνει μέσα εκεί.
Εμένα πάντως αν με ρωτάτε είμαι ανοιχτά με τον Στραβελάκη και θα ήθελα να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει την Τρέμη.
Άλλωστε το αξίζει κιόλας μετά απο τόσα χρόνια στο κανάλι.
Σας τα γράφω αυτά γιατί κάπου διάβασα οτι ετοιμάζουν την Στάη για αντικαταστάτρια της.
Ξαναζεσταμένο φαγητό.
Βρε τόπο στα νειάτα.
Η Στάη που έχει κάνει 10 κύκλους στον ρόλο αυτό έρχεται να αναλάβει την παρουσιάση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ γιατί ;
Τι άλλο έχει να αποδείξει ;
Όπως όλη η Ελλάδα έτσι και το δελτίο του ΜΕΓΚΑ έχει ανάγκη απο φρεσκάδα και την φρεσκάδα που εννοούμε δεν την διαθέτει η Στάη.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποποτοι είναι και ύπουλοι.
Τα μάτια σας 14 και το νού σας γιατί το καλοκαίρι φεύγει σφαίρα.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ σήμερα και αύριο μπορεί να έχουμε στην διάρκεια της ημέρας ασθενείς βροχούλες αλλα τίποτα το ιδιαίτερο και το ανησυχητικό.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης