Ο «Αίσωπος» ευχαριστεί

 Ο «Αίσωπος» ευχαριστεί

Το Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» είναι στην ευχάριστη θέση να κοινοποιήσει πως στην διάρκεια δέκα ημερών στειρώθηκαν δωρεάν 383 αδέσποτα ζώα, σκύλοι και γάτες, στην περιοχή Χρυσούπολης και Καβάλας μέσω του προγράμματος του Ελβετικού Οργανισμού ETN, χωρίς καμία απώλεια.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 3 κτηνιάτρους που συνεργάζονται με τον Ελβετικό Οργανισμό ETN για την καταπληκτική δουλειά που έφεραν εις πέρας, για τον επαγγελματισμό και το ήθος τους σε ότι έχει να κάνει με την άσκηση του επαγγέλματος τους. Είναι μια ομάδα ακούραστη και δυναμική και ελπίζουμε να μας επισκεφτούν και πάλι.
Αισθανόμαστε βαθειά ευγνωμοσύνη στο Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών και την πρόεδρο Ζωή Κοντού που έσπευσε να μας ενημερώσει για το συγκεκριμένο πρόγραμμα στειρώσεων, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Σερρών και είχαμε την τύχη να λάβουμε εμείς.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει στις κτηνιάτρους της πόλης μας, Ευαγγελία Κοντοστόλη, Ευαγγελία Συκούδη και Ελισάβετ Χριστοφόρου που διέθεσαν τα προσωπικά τους κτηνιατρεία και επένδυσαν προσωπικό χρόνο και ενέργεια στη δράση αυτήν. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχαμε την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία τους. Ελπίζουμε πως και άλλοι συνάδελφοι τους θα ακολουθήσουν το εξαίσιο τους παράδειγμα τους και θα στηρίξουν την προσπάθεια του ‘Αισώπου’ σε μελλοντικές δράσεις.
Ευχαριστούμε την κυρία Μισσιριάν για την χορηγία της ως προς την διαμονή των εθελοντών κτηνιάτρων στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ. Την ευγνωμονούμε από καρδιάς για την φιλοζωική της δράση στην συνοικία της Παναγίας και ευχόμαστε να έχει πάντα τη δύναμη να συνεχίζει το έργο της.
Ευχαριστούμε το Δήμο Νέστου και ειδικά τον δήμαρχο Χρυσούπολης κύριο Τσομπανόπουλο για την θετική αντιμετώπιση ως προς την συγκεκριμένη δράση και για την συνεργασία του με το Σωματείο.
Δε θα μπορούσαμε φυσικά να ξεχάσουμε τους υπέροχους εθελοντές μας που δούλεψαν πυρετωδώς σε διάφορα πόστα αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο. Μας χαροποιεί το γεγονός πως η ομάδα μας μεγαλώνει και έχουμε ενσωματώσει ήδη κάποια πολύ ενεργά μέλη.
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρουσόπουλος
Η Γ. Γραμματέας
Αθηνά Αλχαζίδου

Διαβάστε επίσης