Ο Αντώνης …

 Ο Αντώνης …

Ο Αντώνης στον Αμέρικα απο προχθές έχει τρελαθεί στις επισκέψεις και στα τραπεζώματα.

Ακόμα και σε αυτά τα πάρτι που λέει και ο Λούκυ στα τραγούδια του, που δεν αφήνουν τίποτα πίσω τους λέμε ναί.

Ο Σαμαράς πήγε στην Αμερική για συγκεκριμένο λόγο και ο λόγος αυτός είναι το ραντεβού με τον ΟΜΠΑΠΑ.

Απλά πρίν φθάσει στο Λευκό Οίκο και στον Ομπάμα θα πρέπει να περάσει απο πολλά στέκια και να κάνει πολλές συναντήσεις με τους λεγόμενους επενδυτές και οικονομικούς παράγοντες που συμπληρώνουν το πάζλ μιας τέτοια επίσκεψης.

Απο τα ραντεβού με τους επεδνυτές που δεν θα έρθουν ποτέ στην Ελλάδα δεν θα μείνει τίποτα εκτός απο το μενού που ΄σίγουρα θα είναι κάτι ιδιαίτερο.

Την ώρα που γράφονται οι γραμμμές αυτές το ραντεβού με τον Μπαράκ δεν έχει γίνει και αυτό που περιμένει ο Σαμαράς εκτός απο τα συχαρίκια για την τιτάνια προσπάθεια που κάνουν οι έλληνες να γίνει και μια αναφορά στο νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους που έρχεται αν και κανείς δεν το παραδέχεται.

Εχουν καταλήξει οι πάντες και περισσότερο αυτοί που ασχολούνται με την ελληνική τραγωδία οτι για να μπορούμε να μιλάμε για μια οριστική λύση και για νούμερα που επιτέλους θα βγαίνουν θα πρέπει να γίνει νέο κούρεμα.

Οποιαδήποτε άλλη λύση προταθεί εκτός απο αυτήν την του κουρέματος δεν θα υπάρξει σωτηρία για την χώρα και απλά θα συνεχίσουν οι έλληνες να παλεύουν με το άπιαστο όνειρο της ανάκαμψης.

Πως θα έρθει η ανάκαμψη όταν δεν βγαίνουν τα νούμερα ;

Η επιτυχία του Σαμαρά θα είναι αν καταφέρει με τον διπλωματικό του τρόπο να αποσπάσει μια δήλωση για το ΄νέου κούρεμα που πρέπει να γίνει απο τα χείλη του πλανητάρχη.

Κατα τα άλλα πάμε και καλά και χαιρόμαστε τις τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου που είναι οπως και να έχει ο μήνας των διακοπών.

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να είναι δύσκολος αλλα πρίν τον Σεπτέμβρη είναι ο Αύγουστος και τον Αύγουστο ο έλληνας κατεβάζει ρολά.

Και ο Βέρτης ….

Το λιμάνι της Καβάλας σήμερα Παρασκευή θα θυμίζει λίγο HOLLYWOOD λόγω της συναυλίας του Νίκου Βέρτη που έχει φέρει την Άρτα και τα Γιάννενα προκειμένου ο χώρος πίσω απο το τελωνείο να μετατραπεί σε ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ.

Τεράστια εξέδρα με πασαρέλα για να κάνει τα μπουκαρίσματα του μέσα στον κόσμο ο Νικολάκης , τραπέζια δεξιά και αριστερά της εξέδρας και μεγάλες κερκίδες για τα νειάτα που θα ουρλιάζουν κάθε φορά που ο Βέρτης θα βγαίνει στην πίστα.

Ο Βέρτης που είναι Καβαλιώτης έρχεται για πρώτη φορά στην Καβάλα και για πολλούς η εμφάνιση του στην πόλη μας σήμερα Παρασκευή αποτελεί την συναυλία της χρονιάς.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν οτι η συναυλία του Βέρτη θα μαζέψει στο λιμάνι πάρα πολλές χιλιάδες κόσμου.

Ισως ο Βέρτης αυτήν την εποχή να είναι ο πιο εμπορικής λαϊκός τραγουδιστής και να είναι πιο πάνω ακόμα και απο τον Ρέμο που σε καμμία περίπτωση δεν έχει αυτήν την προετοιμασία στις συναυλίες του.

 

Διαβάστε επίσης