• 19 Απριλίου 2024,

Ο ΑΟΚ περιμένει τον Ιωαννίδη

 Ο ΑΟΚ περιμένει τον Ιωαννίδη

Ο γυρισμός του Γιάννη Ιωαννίδη από το Λονδίνο θα σηματοδοτήσει όλες τις εξελίξεις γύρω από τον ΑΟΚ.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη θα κρίνει πάρα πολλά.

Δευτέρα η Τρίτη θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Γιάννης Μώραλης, ο Σπύρος Καλογιάννης. Ο Γιάννης Μώραλης από χθες το μεσημέρι είναι ο νέος πρόεδρος της Σουπερ Λιγκ.

Αν ο Γιάννης Ιωαννίδης πείσει τους εκπροσώπους των κατηγοριών στο οικονομικό, τότε όλα θα πάνε καλά. Το θέμα κυρίως έχει να κάνει με το οικονομικό.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης έχει επαφές σε καθημερινή βάση με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Καλαντζή. Το κλίμα φαίνεται να είναι θετικό αλλά η καθυστέρηση… σκοτώνει. Όσο αργεί η απόφαση, τόσο ο ΑΟΚ δε μπορεί να οργανωθεί.

Δεν κουνιέται φύλλο στα μεταγραφικά αλλά και στο θέμα του νέου προπονητή. Τα πάντα βρίσκονται σε αναμονή. Η αισιοδοξία υπάρχει στο στρατόπεδο του ΑΟΚ ενώ το ίδιο και στο Βόλο. Παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου, θεωρούν σίγουρο ότι οι τρείς ομάδες θα βρεθούν στη Β` Εθνική. Υπάρχουν δηλώσεις και τοπικών βουλευτών, ότι όλα θα πάνε καλά. Ας ελπίσουμε ότι τα λόγια θα μεταφραστούν σε πράξεις.

*Μεγάλο ρόλο και η Σουπερ Λιγκ

Μεγάλο ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει και η Σουπερ Λιγκ. Δε γνωρίζουμε αν είναι θετική για αύξηση των ομάδων από 16 σε 18. Πολλά θα κριθούν από τις διαβεβαιώσεις του Ιωαννίδη, στο οικονομικό. Επίσης από τη θέση του Γιάννη Μώραλη.

*Αντίπαλοι Ντουγκλάο και ο Αμπντούν

Δυο παίκτες που έφερε στην Ελλάδα ο Μάκης Ψωμιάδης, βρέθηκαν αντίπαλοι το βράδυ της Πέμπτης. Ο Ντουγκλάο με τη φανέλα της Μπράγκα και ο Αμπντούν με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε φιλικό παιχνίδι που έληξε 1-1.

Ο Βραζιλιάνος μάλιστα πέτυχε γκολ στις καθυστερήσεις που ακυρώθηκε ενώ ο Αλγερινός ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αρχικά σε θέσεις πλάγιου δεξιά και αριστερά. Στην επανάληψη έπαιξε σε ρόλο ελεύθερο, στον κάθετο άξονα. Βγήκε αλλαγή στο 76` και στη θέση του πέρασε ο Βλαχοδήμος.

Οι δυο τους που ήταν από τους διακριθέντες, στο τέλος είχαν ιδιαίτερα φιλικό τετ α τετ.

Παίκτες που ήρθαν από τη Γαλλία για πρώτη φορά στην Καβάλα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης