• 19 Απριλίου 2024,

Στις παραλίες για δροσιά και οικονομία !

 Στις παραλίες για δροσιά και οικονομία !

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και άλλο ένα Σαββατοκύριακο είμαστε έτοιμοι να φάμε τις παραλίες με το κουτάλι.

Με τέτοια ζέστη που έχει είμαστε για παραλία και ακούνητοι αφού στην παραλία και δροσίζεσαι και λεφτά δεν τρώς αφού όλα τα έχεις απο το σπίτι.

Πηγαίνεις κανονικά με το ταπεράκι που όσο προχωρά το καλοκαίρι γίνεται όλο και μεγαλύτερο αφού μεγαλώνουν οι ανάγκες και πέφτουν οι αντοχές.\

Τα έχουμε φάει όλα και πλέον έχουμε αρχίσει και τρώμε τις σάρκες μας.

Δεν έχει μείνει τίποτα και αν δεν βοηθήσουν την αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν θα μείνει τίποτα όρθιο και δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε το καλοκαίρι.

Υπάρχει πρόβλημα σοβαρό και πραγματικά ο θεός να βάλει το χέρι του.

Ο Σαμαράς ας αφήσει τους Τροϊκανούς και ας σχοληθεί λίγο με το ζόρι της αγοράς που αρχίζει να παίρνει διαστάσεις εφιαλτικές.

Μπορεί να προλάβουμε της Παναγίας αλλα παρέλαση 28η σίγουρα δεν κάνουμε αν δεν πέσει χρήμα στην αγορά.

Ο κόσμος έχει φοβερό θόλωμα αφού έρχονται τα εκκαθαριστικά και το λιγότερο που μπορείς να πάθεις είναι χάσεις την λαλιά σου.

Θυμάστε την Βουγιουκλάκη στην ταινία η Μαρία της σιωπής ;

Ετσι θα γίνουμε.

Μούγκα στην στρούγκα.

Και θολωμένοι και μουγκοί απο το σόκ.

Κυριακή στο Νερόμυλο στην Παλιά Καβάλα

Μια πολύ καλή επιλογή για την Κυριακή είναι ο Νερόμυλος πάνω στην Παλιά Καβάλας που έχει σίγουρα δροσιά και θα έχει και πολύ ωραίες εκδηλώσεις όπως λειτουργία του Νερόμυλου ,περιπάτους χορούς και πανηγύρια στην δροσιά των φύλλων.

Θα είμαστε εκεί γιατί μας αρέσουν τα παραδοσιακά και μας αρέσουν και τα δροσερά αυτές τις μέρες που καίγεται το πελεκούδι.

Τα τσιράκια της Μέρκελ !!!

Φαγωθήκανε τα τσιράκια της Μέρκελ να δίνουν συνεντεύξεις δεξιά και αριστερά λέγοντας όλοι το ίδιο πράγμα.

Οτι μπορεί η Ευρωζώνη και χωρίς την Ελλάδα.

Και επειδή το αστείο παρατράβηξε λέω να τους φωνάξει ο Σαμαράς την Μέρκελ και αυτά τα τσιράκια στο γραφείο του ένα πρωί και να τους πεί ξεκάθαρα οτι αφού πιστεύουν οτι η Ευρωζώνη μπορεί και χωρίς την Ελλάδα ας το δοκιμάσουν.

Δεν πληρώνουμε τίποτα πάμε σε άτακτη χρεοκοπία και να δούμε ποιός θα αντέξει.

Πιστεύω οτι όλοι οι έλληνες προκειμένου να γλυτώσουμε απο αυτήν την μανία των Γερμανών είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε πιο βαθειά στο λούκι και να αντέξουμε την επίσημη χρεοκοπία και να δούμε μετά ΄πως ανάβει το καντήλι δίχως λάδι και φυτίλι αφού είμαι σίγουρος οτι τότε θα μασίσουν και οι Γερμανοί οι άνετοι που όλα όσα κάνουν θα γυρίσουν πάνω τους.

Να ξέρετε οτι στο τέλος το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχουν οι Γερμανοί που με την άρνηση τους να βοηθήσουν επι της ουσία τις χώρες που έχουν πρόβλημα και κατ επέκταση όλη την Ευρωζώνη θα βρεθούνε στριμωγμένοι με την πλάτη στον ΄τοίχο αφού θα η κρίση θα χτυπήσει και την δική τους την πόρτα.

Δεν μπορεί αυτοί να είναι οι άτρωτοι που δεν παίρνουν χαμπάρι και εμείς να είμαστε οι χρεοκοπημένοι και τα μπατάκια της υπόθεσης.

Και αυτοί χρωστάνε αλλα αυτοί ξέρουν και τα κρύβουν τα χρωστούμενα τους πίσω απο τα δικά μας.

Κατα τα άλλα όλα καλά.

Ο πιο μελαγχολικός 15 Αύγουστος

των τελευταίων ετών …

Οσο πλησιάζουμε στον 15Αύγουστο τόσο πέφτουν οι ήδη πεσμένοι ρυθμοί και για πρώτη φορά μετά απο αρκετά χρόνια πάμε για ένα μελαγχολικό εορτασμό της Παναγίας αφού το μυαλό του κόσμου είναι στα χαράτσια και στα εκκαθαριστικά.

Περπατάμε στο δρόμο , οδηγούμε το αυτοκίνητο και σκεφθόμαστε αυτά που έπρεπε να πληρώσουμε και δεν πληρώσαμε και αυτά που θα έρθουν και επίσης δεν θα πληρώσουν γιατί δεν θα έχουμε εκτός και αν κερδίσουμε το λαχείο.

Το κορίτσι της σημερινής μας φώτο όπως θα έχετε διασπιστώσει και εσείς έχει όλα τα προσόντα για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Θα πρέπει να μπεί στους Ολυμπιακούς αγώνες ένα καινούργιο άθλημα αυτό της πίσω κίνησης και αν αφορά μόνο τις γυναίκες.

Πως οι άντρες διαγωνίζονται για τα φουσκωμένα μπράτσα τους έτσι και οι γυναίκες να διαγωνίζονται για την πίσω κίνηση τους γιατί δεν μετράει μόνο η διάσταση αλλα και η κίνηση.

Ενας ποπός χαριτωμένος θα πρέπει να κουνιέται και χαριτωμένα.

Είναι όλο το πακέτο δηλαδή.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλές βουτιές.

Κουράγιο και ψηλά το κεφάλι γιατί όλο αυτόν τον μήνα θα δοκιμαστούνε οι αντοχές μας.

Μην το βάζετε κάτω.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης