Ο ΑΟΚ σήμερα με το φορμαρισμένο Νέστο – Θεόδωρος Μήτρας στους 93,7: « Είναι χρέος μας, να στηρίξουμε τον προπονητή»

 Ο ΑΟΚ σήμερα  με το φορμαρισμένο Νέστο – Θεόδωρος Μήτρας στους 93,7: « Είναι χρέος μας, να στηρίξουμε τον προπονητή»

Ψάχνει μια καινούρια αρχή σε πολύ δύσκολο παιχνίδι

Σήμερα ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 15.00 στο «Ανθή Καραγιάννη» την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, στην εμβόλιμη αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι και ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους τραυματίες Χάρη Παππά και Αλέξη Μπρατσιάνι.

Αντίθετα επανέρχεται ο Νάσος Αθανασίου που εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών ενώ μάλλον επιστρέφει και ο Σάκης Κανούλας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και διεκδικεί μία θέση, στο αρχικό σχήμα.

Επίσης υπολογίζεται και ο Μιχάλης Μπαντάνης που συμμετέχει στις προπονήσεις. Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Αθανασίου θα είναι ο τερματοφύλακας με δεξιά και αριστερά στην άμυνα, τους Σταματόπουλο και Μαργαρίτη. Δυο στόπερ ο Μπάτζιος( με μικρό  πρόβλημα στο γόνατο, έκανε προπόνηση χθες κανονικά και παίζει) με τον Λιόλιο.

Στη μεσαία γραμμή, πολλά θα κριθούν ανάλογα με την τακτική, που θα ακολουθήσει ο Ανυφαντάκης.

Ο Δέντσας, ο Γ. Παπαδόπουλος και ο Παληγεώργος, είναι οι βασικοί υποψήφιοι.  Αν παίξει ο Καζάκης ελεύθερος στον κάθετο άξονα και ο Κανούλας στην κορυφή της επίθεσης, τότε ένας από τους τρεις θα μείνει έξω. Στα πλάγια της επίθεσης, κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσουν ο Δουμάνης με τον Πτηνόπουλο.

*Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Χρυσοστομίδης

Ο Νέστος αναμένεται να παραταχθεί με την ενδεκάδα που έφερε 1-1 με την ομάδα του Αρη, την Κυριακή που μας πέρασε. Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τσίτση και Στέρεφ, που δεν είναι βασικοί στα τελευταία παιχνίδια. Οπότε κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ακης Καραβελίδης, δεξιά στην άμυνα ο Παυλακάκης και αριστερά ο Μπουλγούρας. Δυο στόπερ ο Σεφερίδης με τον Μκρτσιάν.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δυο αμυντικοί μέσοι, ο Παπαδάτος και ο Γκατζολάρι. Ελεύθερος στον άξονα ο Χασάνογλου. Πλάγιοι επιθετικοί, ο Κούτεφ και ο Δεσύλλας.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σγκούρι.

Θέση διεκδικεί αν αλλάξει κάτι, ο Αντώνης Μαχαιρούδης.

 

Θεόδωρος Μήτρας στους 93,7: « Είναι χρέος μας, να στηρίξουμε τον προπονητή»

Χθες το πρωί έκανε δηλώσεις στους 93, 7, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ, Θεόδωρος Μήτρας.

Πριν η διοικούσα επιτροπή έβγαλε ανακοίνωση στήριξης στο πρόσωπο του προπονητή, Κώστα Ανυφαντάκη.  Επ αυτού τόνισε ο Θεόδωρος Μήτρας: « Χρέος μας είναι να στηρίξουμε τον προπονητή μας,  τον οποίο πιστεύουμε.  Λέγονται πολλά και διαβάσαμε πολλά. Μάλιστα και ονόματα που θα έρθουν στη θέση του προπονητή. Είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε τον προπονητή. Δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Μας πείραξε που δόθηκε η εντύπωση, ότι ο Ανυφαντάκης είναι υπο προθεσμία.  Εχουμε προπονητή και συνεχίζουμε.

Δεν μας αρέσει η εικόνα που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να γίνουν, κάποια πράγματα.   Από την Κυριακή το απόγευμα, προσπαθούμε να δούμε τι φταίει και αυτό που έχουμε σχεδιάσει δε βγαίνει στο γήπεδο.  Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τον προπονητή».

Ο Θεόδωρος Μήτρας στη συνέχεια των δηλώσεων του, είπε τα εξής: «  Περιμέναμε περισσότερα πράγματα. Ευθύνες ρίχνω πρώτα απ` όλα στον ευατό μου.  Επίσης στη διοίκηση, από εκεί ξεκινάνε όλα. Θα έρθει ο καιρός που θα γίνει η αυτοκριτική.  Προσπαθούμε να δούμε τι φταίει. Ένα μεγάλο κομμάτι το ρίχνουμε στο ψυχολογικό τομέα.

Επίσης έχουμε τραυματισμούς. Η αλήθεια είναι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.  Εχουμε συζητήσει κάποια πράγματα, ήδη έχουν αλλάξει ορισμένα πράγματα.

Αυτά που έχουν αλλάξει, είναι εσωτερικά θέματα. Δε βγαίνουν προς τα έξω.  Δε θέλω να πω, κάτι παραπάνω. Είναι θέματα της ομάδας. Εχουμε μπροστά μας, ένα σοβαρό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να το κερδίσουμε.  Εμείς σαν διοικούσα επιτροπή, είμαστε μια γροθιά. Δεν υπάρχει δυσαρέσκεια από κανέναν.

Αυτό που ξεκινήσαμε, θα το τελειώσουμε».

 

 

Διαβάστε επίσης