Ο ΑΟΚ στην football league !

 Ο ΑΟΚ στην football league !

Σήμερα για τον ΑΟΚ δεν υπάρχει άλλη κατηγορία εκτός απο την Football League.

΄Κανονίστε όλοι την πορεία σας και τα κουμάντα σας γιατί οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα είναι άλλη μια μεγάλη ήττα για την ομάδα και την πόλη μας.

Τα ψέμματα τελειώσανε και η ώρα της αλήθειας έφθασε.

‘Ολοι όσοι λένε οτι βοηθήσανε και πιέσανε θα φανεί αύριο τι δουλειά κάνανε.

Τετάρτη πρωί κοντή γιορτή.

Πάντως σύμφωνα με χθεσινοβραδυνές πληροφορίες τα πράγματα πάνε καλά και σύμφωνα με το καλό σενάριο η ΕΠΟ που θα συνεδριάσει νωρίς το πρωί θα δώσει την νομική κάλυψη για την αύξηση των ομάδων στην football league και μετά θα πετάξει το μπαλάκι στις ομάδες της Β’ Εθνικής που θα ψηφίσουν για την αναδιάρθρωση ή οχι της κατηγορίας.

Εδώ είναι που μπαίνει σφήνα ο Ιωαννίδης και με τον τρόπο του εκβιάζει το ναι των ομάδων της Β’ Εθνικής που θα πάρουν όσα τους έταξε σε ευρώ μόνο αν δεχτούνε στο προωτάθλημα τις τρείς ομάδες ( ΑΟΚ – Βόλο και Ηρακλή).

Αυτό είναι το καλό σενάριο και σύμφωνα με αυτό το σενάριο η ομάδα μας αύριο το μεσημέρι θα είναι στην κλήρωση της Β’ Εθνικής.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πάνε όλα στραβά να μην γίνει τίποτα και η η ομάδα να προσγειωθεί στην Γ΄ Εθνική όπως πολλοί πιστεύουν.

Ολα παίζουν και όλα είναι πιθανά γιατί στην μάταιη αυτή ζωή το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος.

Εμείς είμαστε αισιόδοξοι έτσι και αλλιώς και πιστεύουμε οτι τελικά όλα θα πάνε καλά και τα γκαντεμόσκυλα που λυσσάνε να μας υποβιβάσουν στην Γ’ Εθνική θα μείνουν με την όρεξη.

 

Βροχερό το Σαββατοκύριακο ;

Κατά τα άλλα πάμε καλά και σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός στραβώνει απο την Παρασκευή και μετά.

Βροχές καταιγίδες και αστραπές απο την Παρασκευή μέχρι και την Δευτέρα λέει η ΕΜΥ αλλα αυτό μπορεί να αλλάξει αφού είναι νωρίς απο τώρα να κάνουμε προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Πάντως να ξέρετε οτι το γύρισμα του καιρού έγινε και έχει ξεκινήσει η αντίστροφη για τον Φθινόπωρο που θα οδηγήσει στον χειμώνα.

Να απολυθούνε χθές 150.000 χιλιάδες δημ.υπάλληλοι.

Κατα τα άλλα η τρόϊκα που συνεχίζει τις επαφές με την κυβέρνηση απαιτεί χωρίς μά και ταραμά την απόλυση 150.000 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων χθές.

Οχι αύριο αλλα χθές.

Είναι αυτοί που μπήκανε με τον παραδοσιακό και ΄άκρως ελληνικό τρόπο και κουβαλάνε όλοι οι έλληνες στις πλάτες τους αφού περισσεύουν και δεν μπορούμε να τους πληρώσουμε.

Για αυτούς και άλλους τόσους που μπήκανε τα προηγούμενα χρόνια δανειζόμαστε λεφτά.

Τα δικά μας επειδή δεν φτάνουν δανειζόμαστε και απο έξω για να μπορούμε να πληρώνουμε τους επιπλέον.

Και επειδή το έχει καταλάβει αυτό η τρόϊκα για αυτό ζητάει άμμεσα απολύσεις.

Μόνο έτσι θα μπεί το νερό στο αυλάκι.

Δηλαδή απο μια μεριά και η τρόϊκα έχει δίκιο να ζητάει άμμεσα απολύσεις αφού βλέπει ποιοί είναι αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα και αναγκάζουν το κράτος να κάνει τόσους μεγάλους δανεισμούς.

Επιθέσεις φιλίας απο τους Γερμανούς

Πάντως μετά το ταξίδι του Σαμαρά στο Βερολίνο και το ραντεβού με του με την Μέρκελ είναι αλεπάλληλες οι επιθέσεις φιλίας απο την Γερμανική πλευρά με τον Σόϊμπλε να λέει τον ένα καλό λόγο μετά τον άλλο.

Η τελευταία του δήλωση έγινε προχθές και είχε να κάνει με την σημαντική πρόοδο που έχει κάνει η Ελλάδα όσο αφορά την δημοσιονομική της προσαρμογή.

Δηλαδή είναι για να γελάς.

Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν απο την μια να μην κάνουμε τίποτα και απο την άλλη να πηγαίνουμε καλά.

Ένα απο τα δύο γίνεται και οχι και τα ΄δύο μαζί.

Δεν μπορεί να μην κάνουμε τίποτα και να τα πηγαίνουμε καλά.

Δηλαδή ΕΛΕΟΣ !

Αποφασίστε αν είστε μαζί μας ή απέναντι μας.

Καλή χρονιά σε όλους τους μαθητές

Χθές ήτανε η πρώτη μέρα σχολείου για τους μαθητές που επιστρέψανε στις σχολικές αυλές για την νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε με βιβλία απο την πρώτη μέρα.

Αγιασμός βιβλία και καλή χρονιά.

Φέτος πέσανε απο την πρώτη μέρα στα βαθειά τα παιδιά που έχουν και αυτά τα δικά τους.

Σε αυτήν την χώρα όλοι έχουν απο κάτι να ασχολούνται.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Έχουμε καλή ψυχολογία αλλα η καλή ψυχολογία θα πρέπει να συνοδευτεί και απο ευχάριστες ειδήσεις.

Μόνο η καλή ψυχολογία δεν είναι αρκετή για να μείνουμε ζωντανοί στο Ευρωπαϊκό όνειρο.

Θα πρέπει να δούμε και λίγο φώς στο τούνελ για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε στις καλύτερες μέρες που έρχονται σίγουρα αλλα πλέον ανησυχούμε γιατί αν αυτές οι καλύτερες μέρες έρθουν πολύ αργότερα μπορεί να μην προλάβουν ούτε τα δυό τα κότερα.

Καλημέρα σας …

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης