• 4 Μαΐου 2024,

Ο Βαγγέλης Παππάς καταρτίζει – Μια παράταξη των ανατροπών και των συγκρούσεων

 Ο Βαγγέλης Παππάς καταρτίζει – Μια παράταξη των ανατροπών και των συγκρούσεων

Σε καθαρά προεκλογικούς ρυθμούς κινείται πλέον ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Καβάλας Βαγγέλης Παππάς, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Όπως μας ενημέρωσε χθες, έχει συγκεντρώσει ήδη τα ¾ των υποψηφίων του ψηφοδελτίου που καταρτίζει. Χαρακτηριστικό του συνδυασμού θα είναι η συμμετοχή νέων ανθρώπων σε ποσοστό τουλάχιστον 60% με ηλικίες που κυμαίνονται κάτω των 30 ετών. Πρόκειται για νεαρούς επιστήμονες που θα αναλάβουν να δημιουργήσουν και το πρόγραμμα του συνδυασμού. Ένα πρόγραμμα που θα διακρίνεται για τη ρεαλιστικότητά του και σε τίποτε δε θα θυμίζει ένα απλό ιδεολόγημα. Θα δίνει δηλαδή ρεαλιστικές απαντήσεις στο αίτημα αλλαγής των κακώς κειμένων της πόλης, ώστε αυτή να αλλάξει όψη και να εξασφαλίσει προοπτικές στην απασχόληση.

Ορισμένοι έσπευσαν να αποφανθούν ότι ο συνδυασμός του Βαγγέλη Παππά θα απαρτίζεται από συναδέλφους του εργαζομένους στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ. Ο ίδιος αποσαφήνισε ότι πέντε το πολύ άτομα θα προέρχονται από το συγκεκριμένο εργασιακό χώρο. Ο όρος που εξαρχής είχε τεθεί προέβλεπε ότι δε θα δημιουργούνταν ένα «ψηφοδέλτιο των πετρελαίων» αν και θα διατηρεί υψηλή δυναμική στους κόλπους των οργανωτικών ομάδων της επιχειρήσεως. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού επομένως θα προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις και από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ο Βαγγέλης Παππάς υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός θα επιδιώξει να μη λάβει κάποιο χρίσμα από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο, άρα δεν είναι επιθυμητή η εμπλοκή των κομμάτων. Ο υποψήφιος δήμαρχος προετοιμάζει την παράταξη των ανατροπών και των συγκρούσεων που δε θα διστάσει να «σπάσει αβγά» και θα είναι προετοιμασμένη να δεχθεί πολλά χτυπήματα «κάτω από τη μέση». Αυτό αναμένεται να συμβεί μετά το Γενάρη, όταν οι υπόλοιποι υποψήφιοι διαπιστώσουν τη δυναμική του συνδυασμού.

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων θα γίνει εν καιρώ αφού κάποιοι θα πρέπει να προστατευθούν κι επομένως θα δημοσιοποιηθούν μόνο των ονόματα εκείνων που δε διστάζουν. Οι υποψήφιοι θα είναι οι εαυτοί τους και δε θα διαφέρουν από την εικόνα που παρουσιάζουν στην καθημερινότητά τους. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Βαγγέλης Παππάς: «Εμείς δε θα αλλάξουμε και δε θα μακιγιαριστούμε. Θα συνεχίσουμε να μιλούμε απλά παρουσιάζοντας μια τέτοια πρόταση που θα γίνει κατανοητή στους πολίτες. Εάν γίνει αποδεκτή από τους πολίτες έχει καλώς. Εμείς δηλαδή θα τολμήσουμε να ανατρέψουμε το υπάρχον σκηνικό με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται. Είναι θέμα των πολιτών να αποφασίσουν την όδευση της πόλης μας».

 

=

 

Διαβάστε επίσης