• 9 Μαΐου 2024,

Ο Γιούνκερ θα καθαρίσει την “μπουγάδα” ;

 Ο Γιούνκερ θα καθαρίσει την “μπουγάδα” ;

Αυτός ο συνεργάτης του Μαζιώτη που πιάσανε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των εφημερίδων της Αθήνας και ήτανε έτοιμος να ανατινάξει όλο τον Πειραιά.
Θα ξεκινούσε απο το Καραϊσκάκη και θα τελείωνε στα γραφεία του Μαρινάκη αφού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήτανε πάνω – πάνω στην λίστα των στόχων.
Το θέμα είναι οτι ο φερόμενος ώς τρομοκράτης πιάστηκε και έτσι γλυτώσαμε τα χτυπήματα.
Βέβαια εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι ο 31χρονος άνδρας που πιάσανε με λευκό πονικό μητρώο αν και είναι έλληνας μιλάει μόνο Ιταλικά.
Λέτε ρε παιδιά την “μπουγάδα” για λογαριασμό του Σαμαρά να την καθαρίσει ο Γιούνκερ ;
Και το γράφω αυτό γιατί προχθές που ήρθε στην Ελλάδα για μια άτυπη συνάντηση με τον έλληνα πρωθυπουργό ήταν όλο γλύκες και αγκαλιές.
Λέτε να είναι ο Γιούνκερ που θα στηρίξει το σχέδιο απεμπλοκής της Ελλάδας απο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και την επιτήρηση ;
Διότι όπως βλέπετε και εσείς σε αυτήν την επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης οι δανειστές απαντούν με εκβιαστικά διλλήματα με πιο πρόσφατο αυτο του προέδρου της ΕΚΤ που είπε οτι αν η Ελλάδα βγεί εκτός προγράμματος δεν πρόκειται η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα να αγοράσει τίτλους ελληνικών τραπεζών.
Δηλαδή μας λένε οτι θέλετε δε θέλετε άλλα δανεικά , βγαίνει δε βγαίνει το μαγαζί θα παραμείνετε σε πρόγραμμα και σε επιτήρηση αλλιώς έξω απο το μαντρί θα σας φάνε οι λύκοι.
Βέβαια σε όλους αυτούς τους εκβιασμούς μπορεί να μπεί ΄ένα τέλος και το τέλος αυτό μπορεί να το βάλει η Μέρκελ σε συνεργασία με τον Γιούνκερ που φαίνεται οτι μας συμπαθεί.
Σε αυτή την προσπάθεια απεμπλοκής ο Σαμαράς θέλει δυνατούς υποστηρικτές.
Πάντως ο Σαμαράς προχθές στο Μαξίμου του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει η Ελλάδα τους επόμενους μήνες να απαλλαγεί έστω και τυπικά απο την ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ επιτήρηση για να μπορέσει η κυβέρνηση να κερδίσει πόντους.
Ας το κάνουν όπως το κάνανε και με την έξοδο της χώρας στις αγορές πριν απο τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές.
Αν και χρεωκοπημένοι παρόλα αυτά μας βγάλανε στις αγορές για να δείξουν τα σημάδια σημαντική βελτίωσης της ελληνικής οικονομίας.
Η έξοδος μας στις αγορές δεν έγινε με οικονομικά κριτήρια αλλα ήτανε καθαρά μια απόφαση των Βρυξελών.
Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι αν οι δανειστές μας θέλουν να αποφύγουν τον Τσίπρα θα πρέπει να αποφασίσουν να βάλουν πλάτη στον Σαμαρά και τους επόμενους μήνες να αναδείξουν μια χώρα πρώτυπο για τις υπόλοιπες προβληματικές χώρες που μπόρεσε και καλά να σταθεί στα πόδια της και να ατενίζει πλέον με ελπίδα το μέλλον.
Είναι θέμα των εταίρων με ποιόν πρωθυπουργό θέλουν τους επόμενους μήνες να έχουν πάρε – δώσε.
Αυτό που έπαθε μια γυναίκα στην Κολομβία δεν έχει άνευ προηγουμένου αφού όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα οι γιατροί έκπληκτοι διαπίστωσαν οτι στην μήτρα της είχε φυτρώσει μια πατάτα.
Η νεαρή γυναίκα εξήγησε στους γιατρούς οτι την πατάτα την είχε βάλει μετά απο προτροπή της μάνας της για αποτελεσματικότερη αντισύλληψη αφού δεν ήθελε να έχει καποια ανεπθύμητη εγκυμοσύνη.
Πάλι καλά που δεν της είπε να βάλει καμμιά μποκαμβίλια και για ομορφιά.
Μα γίνονται αυτά τα πράγματα ;
ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά !
Σύμφωνα με την ΕΜΥ και αυτή η εβδομάδα σε γενικές γραμμές θα είναι μια καλή καιρικά εβδομάδα αφού εκτός απο τις συννεφιασμένες μέρες στην αρχή της εβδομάδας δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Θεμροκρασίες νορμάλ και απο την Τετάρτη και μετά οι ώρες ηλιοφάνειας στην διάρκεια της ημέρας θα είναι περισσότερες.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης