Ο Δήμος Καβάλας σπεύδει στο γήπεδο

 Ο Δήμος Καβάλας σπεύδει στο γήπεδο

Δημοσιεύθηκε χθες στον τοπικό τύπο επιστολή με συγκεκριμένες παρατηρήσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο «Α. Καραγιάννη». Υπογράφονταν από πρώην πρόεδρο του συλλόγου βετεράνων αθλητών στίβου. Η επιστολή έθιγε διάφορα θέματα, κυρίως συντήρησης των εγκαταστάσεων στο γήπεδο, αλλά και καθαριότητας, ευπρεπισμού του χώρου και αυτού που το περιβάλλει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Δήμος Καβάλας προετοιμάζεται να δράσει κι ενόψει του ότι ξαναρχίζουν τα παιχνίδια του ΑΟΚ. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Δήμος Καβάλας θα προωθήσει εκεί, στο γήπεδο, προσωπικό της Κοινωφελούς Εργασίας, γιατί μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει.

Τον συντονισμό των ενεργειών θα αναλάβει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καβάλας. Ο χώρος θα καθαρισθεί κυρίως εσωτερικά, θα διορθωθούν διάφορα προβλήματα, που όλα επισημάνθηκαν στην ίδια επιστολή.

Εν τω μεταξύ μετά από υπόδειξη συμπολίτη, διαπιστώσαμε ένα ακόμη σοβαρό προβλημα στο γήπεδο αυτό. Είναι αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε. Στο τσιμεντένιο στέγαστρο στην είσοδο της θύρας «4», έχει αποκοπεί ένα κομμάτι τσιμέντου, το οποίο κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των ανυποψίαστων πεζών ή οδηγών αυτοκινήτων. Πρέπει απαραίτητα να ξηλωθεί και ν΄ απομακρυνθεί καθώς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο.

 

Διαβάστε επίσης