• 28 Απριλίου 2024,

Ενωση: Κύπελλο την Κυριακή με Ρέθυμνο

 Ενωση: Κύπελλο την Κυριακή με Ρέθυμνο

Η Ενωση οριστικά θα παίξει κύπελλο της Κυριακή το απόγευμα στις 5, με το Ρέθυμνο.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Η Ενωση με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φίλους της ότι ισχύουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2012-2013.

Η τιμή εισιτήριου για το Κυριακάτικο παιχνίδι είναι 5 ευρώ πίσω από τις δυο μπασκέτες και 10 ευρώ για την ευθεία. Επίσης η Ενωση συνεχίζοντας την κοινωνική της προσφορά προς τους πολίτες της Καβάλας, προσφέρει 5 εισιτήρια διαρκείας στους εθελοντές αιμοδότες της 13ης αιμοδοσίας του Επιμελητηρίου Καβάλας. Οι τυχεροί θα προκύψουν μετά από κλήρωση.

Σε αγωνιστικό επίπεδο το φιλικό χθες με τον ΠΑΟΚ, ήταν το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

*Βαλκανική Λίγκα από τον Οκτώβριο

Η Ενωση θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στη Βαλκανική Λίγκα, στις 17 Οκτωβρίου με τον αγώνα στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» κόντρα στη Ρίλσκι Σπόρτιστ.

Στη συνέχεια πάλι θα παίξει εντός έδρας. Στις 24 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει την ΟΚΚ Βελιγραδίου. Το πρώτο εκτός έδρας ματς θα το δώσει στις 31 Οκτωβρίου με αντίπαλο την ομάδα ΚΚ Κοζούφ. Στις 14 Νοεμβρίου θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για να βρεθεί αντιμέτωπη με την Τεόντο Τιβάτ.

Στις 28 Νοεμβρίου αρχίζουν τα παιχνίδια του Β` γύρου, εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ρίλσκι Σπόρτιστ. Στις 5 Δεκεμβρίου θα παίξει στο Βελιγράδι με την ΟΚΚ. Θα είναι το τέταρτο συνεχόμενο ταξίδι εκτός Καβάλας.

Στις 12 Δεκεμβρίου έρχεται στην Καλαμίτσα η ΚΚ Κοζούφ και στις 17 του ίδιου μήνα ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος των αγώνων με αντίπαλο τη Τεόντο Τιβάτ.

Το δύσκολο διάστημα θα είναι από τις 14 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, όπου θα αναγκαστεί να ταξιδέψει πολλά χιλιόμετρα .

Τ. Π

 

 

Διαβάστε επίσης