Ανακοινώνει σήμερα μεταγραφή

 Ανακοινώνει σήμερα μεταγραφή

Μέχρι σήμερα ο ΑΟΚ έχει παράταση στις μεταγραφές και μάλλον θα ανακοινώσει την απόκτηση Έλληνα αμυντικού που είναι έτοιμος να μπει αμέσως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Αν τελειώσει το θέμα της απόκτησης του, δεν αποκλείουμε να παίξει και στο Βόλο.

Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης  συμμετείχε σε αγωνιστικές υποχρεώσεις άλλης ομάδας.

Μπορεί να είναι παίκτης από ομάδα της Σουπερ Λιγκ.

Ο ΑΟΚ θα προσπαθήσει σήμερα να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, που θα είναι και τελευταία. Υπήρχαν φήμες για επιστροφή του Οικονόμου που όμως δε θέλει να παίξει στη Β` Εθνική, αποκλείουμε τον Σακελλαρίου και πιο πολύ τον Γελαδάρη. Χθες πάντως έκανε μεταγραφή και ο Ολυμπιακός Βόλου. Απέκτησε το Βούλγαρο Τόντορ Κόλεφ. Είναι 32 χρονών επιθετικός και έχει αγωνιστεί σε Λέφσκι Σόφιας, Σπάρτακ Πλέβεν, Μάρεκ Ντούμπνιτσα, Σλάβια Σόφιας, Αλεμάνια Άαχεν, Κιριάτ Σμόβα, Λούγκορετς και Ετάρ.

Ο Ποσίνκοβιτς είναι στη διάθεση του Βασιλακάκη για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι από τους λίγους Κροάτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ.  ο Μάριο Γκαλίνοβιτς αγωνίστηκε την περίοδο 2010-2011. Την ίδια χρονιά αγωνίστηκε και ο αμυντικός Ιγκόρ Τόμασιτς που όμως είναι πολιτογραφημένος Βούλγαρος ενώ γεννήθηκε στην Κροατία και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Βέβαια και ο Ποσίνκοβιτς είναι γεννημένος στη Βοσνία αλλά έχει αποκτήσει Κροατικό διαβατήριο.  Επίσης την περίοδο 2008-2009 ήρθε στον ΑΟΚ ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Κροατίας, Μπάκοβιτς.

Από τα Βαλκάνια πάντως τα τελευταία χρόνια και πριν το Περιφερειακό, έχουν φορέσει πολλοί παίκτες τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος: Κάλαϊτζιτς, Ντρούλιτς, Χργκόβιτς, Βουτσίτσεβιτς, Παβίσεβιτς, Ντομπρασίνοβιτς, Πόποβιτς, Γκβοζντένοβιτς.

*Κυριακή 16. 45 με Βόλο και Τετάρτη την ίδια ώρα με Παναιτωλικό

Χθες οριστικοποιήθηκε η μέρα και ώρα του αγώνα που θα δώσει ο ΑΟΚ στο Βόλο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Θα παίξει την Κυριακή στις 16. 45 χωρίς τηλεοπτική κάλυψη. Επίσης την Τετάρτη θα έχουμε την πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική. Ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 16. 45 πάλι χωρίς τηλεοπτική κάλυψη αφού δεν υπάρχει μέχρι τώρα συμφωνία στα τηλεοπτικά.

*Στην επαγγελματική ομάδα ο Ντόσης

Ο νεαρός Γιάννης  Ντόσης  είναι πλέον επαγγελματίας. Πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα του ΑΟΚ στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, σε λίγα παιχνίδια. Ο 19χρονος που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, πέρσι ήταν άτυχος αφού είχε 2- 3 τραυματισμούς στη διάρκεια της χρονιάς. Ο Σάκης Τσιρονίδης τον είχε εντοπίσει σε τοπική ομάδα της Κατερίνης. Είχε δοκιμαστεί στον ΑΟΚ και αμέσως υπήρχε εισήγηση για την απόκτηση του. Στην  Καβάλα αρχικά είχε έρθει σε ιδιωτική ακαδημία ποδοσφαίρου.

Σημειώνουμε ότι στις προθέσεις των ιθυνόντων είναι στο άμεσο μέλλον, να ανέβουν και άλλα παιδιά από την ομάδα νέων στην επαγγελματική ομάδα.

*Εκδρομή και ο ΣΦΑΟΚ

Μετά τη ΛΦΚ και ο ΣΦΟΚ ανακοίνωσε εκδρομή για το παιχνίδι του ΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η τιμή συμμετοχής είναι 15 ευρώ χωρίς το εισιτήριο του αγώνα.

Ανάλογα με τη συμμετοχή θα υπάρχει συνεργασία του ΣΦΑΟΚ με τη ΛΦΚ, για ένα η παραπάνω λεωφορεία.

Για την εκδρομή του ΣΦΑΟΚ περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2510- 838561.

*Το τελευταίο παιχνίδι του ΑΟΚ στο Βόλο σε επίπεδο Β` Εθνικής

Οι δυο αντίπαλοι συναντήθηκαν για τελευταία φορά σε επίπεδο Β` Εθνικής, την περίοδο 2008-2009. Στο γήπεδο του Βόλου το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπασταμάτης από την Αθήνα. Οι δυο ομάδες είχαν τελειώσει το παιχνίδι με 10 παίκτες. Στο 82` αποβλήθηκε με κόκκινη ο Φάνης Κατεργιαννάκης και στο 88` με δεύτερη κίτρινη ο Πακάλτσης που τώρα είναι στο ρόστερ του ΑΟΚ. Ο ΑΟΚ είχε δυο δοκάρια στα πρώτα 20` λεπτά, με τον Σουλτανίδη στο 3` και με τον Τσιμπλίδη στο 18`.

Στο 65` ο Αλβες έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε απειλήσει άμεσα την εστία της Καβαλιώτικης ομάδας.

Οι συνθέσεις.

Ολυμπιακός Βόλου: Βεζυρίδης, Ουαταρά, Αλβάρες, Πακάλτσης, Ιράλα, Γουσούλης 86` Στεφανής, Κοντέων, Ρομοντίνι, Παρόντι, Ιωάννου 78` Ιακωβάκης, Χανιώτης 85` Γιακάκογλου.

ΑΟΚ: Κατεργιαννάκης, Μπάκοβιτς, Θεοδωρέλης, Κατερίνης, Βουρεξάκης 62` Αλβες, Σαπάνης, Ταραχούλσκι 82` Λαζαρίδης, Τάτσης, Τσιμπλίδης 85` Αλεξάντροβιτς, Πετκάκης, Σουλτανίδης.

Διαβάστε επίσης