Ο επόμενος …

 Ο επόμενος …

Η Εθνική μας έχασε και απο τα νησιά Φερόε με 1-0 στο Καραϊσκάκη εξανεμίζοντας όλες τις ελπίδες για πρόκριση στο Ευρωπαϊκό της Γαλλίας.

Ο δρόμος για την Γαλλία ΄τουλάχιστον για την δική μας ομάδα αποδείχθηκε πολύ ανηφορικός αφού απο πολυ νωρίς βγήκαμε εκτός πορείας.

Σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης έχει ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο οποίος χαρακτηρίστηκε απο τον πρόεδρο της ΕΠΟ ως “ατυχέστατη επιλογή”.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ που επέλεξε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για την μετά Σάντος εποχή αναγνώρισε το λάθος που έκανε , έδειξε με τις δηλώσεις που έκανε  μετά τον αγώνα στην ουσία την πόρτα εξόδου στον Ρανιέρ ο οποίος όμως αρνείται να παραιτηθεί για να μην χάσει την υψηλή αποζημίωση.

Απο αυτό και μόνο το γεγονός καταλαβαίνεις το ποιόν του ανθρώπου που βάζει πάνω απο όλα τα λεφτά.

Ενας προπονητής της εμβέλειας του Ρανιέρι μετά την ντροπιαστική ήττα απο τους ημιεπαγγελματίες των νησιών Φερόε θα περίμενε κανείς να έχει το σθένος και την παλικαριά να βγεί και θέσει την παραίτηση του στην διάθεση της ΕΠΟ.

Αλλα δεν το έκανε γιατί τα λεφτά είναι πολλά.

Δεν θα παραιτηθεί και θα προκαλέσει με την στάση του αυτή την απόλυση του για να έχει να παίρνει.

Αυτός είναι ο Ρανιέρι που την προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚ¨Η “ προσπάθησε με μια συνέντευξη , στην έδρα του στην Ρώμη,  να μας παρουσιάσει ώς ΄την μεγάλη ευκαιρία της Εθνικής μας.

Ο άνθρωπος αυτός δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα και την φιλοσοφία της ελληνικής ομάδας και τους ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εντελώς στα χαμένα έκανε οτι του κατέβαινε ΄και μόνο απο τις επιλογές του καταλάβαινες οτι επρόκειτο για έναν άνθρωπο που είναι σε αρχικό στάδιο άνιας.

Παρών , απών σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της Εθνικής φάνηκε αδύναμος να κάνει κάτι καλό και να βοηθήσει την Εθνική μας να βρεί τα πατήματα της μετά την πολύ καλή παρουσία της στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Αμίλητος και ανέκφραστος σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε ως προπονητής της Εθνικής μας οδήγησε σε τρείς ταπεινωτικές ήττες που γυρίσανε την Εθνική μας δεκαετίες πίσω.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο επόμενος μετά τον Ρανιέρι θα είναι ο Τραπατόνι ο οποίος επίσης είναι Ιταλός , είναι μεγάλος σε ηλικία και μας έρχεται και αυτός απο το ράφι με την ναφθαλίνη.

Φοβάμαι μήπως και ο Τραπατόνι μας βγεί “πατάτα” και συνιστούμε στον πρόεδρο της  ΕΠΟ όσο αφορά την επιλογή του αντικαταστάτη καθαρό μυαλό και οχι βιασύνες.

Ετσι και αλλιώς το Euro της Γαλλίας το χάσαμε γιατί να βιαζόμαστε ;

Ο Τραπατόνι είναι της ίδιας φισολοσοφίας με τον Ρανιέρα και μου φαίνεται επίσης ώς ένας προπονητής που έρχεται να διασκεδάσει τα συνταξιοδοτικά του χρόνια.

Αναρωτιέμαι δεν υπάρχουν έλληνες αξιόλογοι προπονητές  για να αναλάβουν την Εθνική ;

Δεν είναι δυνατόν το 2015 να κατεβαίνουμε να παίξουμε με έναν προπονητή 76 χρονών που είναι και αυτός στην δύση της προπονητικής του καριέρας.

Μπορεί ο Τραπατόνι να έχει μεγάλη ΄προπονητική ιστορία αλλα το ποδόσφαιρο απο τότε που ο Τραπατόνι έκανε “παπάδες” έχει αλλάξει και στην τελική πάμε μπροστά ρε παιδιά.

Κατα άλλα πάμε καλά και είμαστε έτοιμοι να φάμε τον τόπο και αυτή την εβδομάδα.

Τα νούμερα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας το τελευταίο τρίμηνο του 2014 έγιναν οι αφορμή για άλλο ένα κύμα πανυγηρικών δηλώσεων απο την πλευρά του πρωθυπουργού που τονίζει οτι κανείς έλληνας πολίτης δεν θα μείνει κάτω απο το άρμα της ανάπτυξης.

Μόνο που αυτό το άρμα ρε Αντώνη πάει με την όπισθεν.

Ο ένοικος του τάφου της Αμφίπολης σύμφωνα με τις πρώτες μελέτες των οστών είναι ένας άνδρας κοντός 1,65 με καταγωγή απο την Θράκη με καστανά μαλιά και λευκό δέρμα.

Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα των οστών αφού οι πιο εξιδεικευμένες μελέτες θα μας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον ένοικο του τάφου ακόμα και εν ζωή.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης