• 3 Μαΐου 2024,

Η ομιλία του Σώρρα

 Η ομιλία του Σώρρα

Διακόσιοι περίπου άνθρωποι περίμεναν 45 λεπτά χθες τον Αρτέμη Σώρρα στην ομιλία του στη Δ. Βιβλιοθήκη. Αντί στις 5.30 η εκδήλωση άρχισε στις 6.15. Σύντομη εισαγωγή του Παράσχου Αγανικόλα με παράπονα για τους αιρετούς που προσκλήθηκαν αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς. Σύντομη η εισαγωγική ομιλία του κ. Σώρρα. Ακολούθησαν εισηγήσεις δύο συνεργατών του κ. Σώρρα για το σχέδιο που υπάρχει ως προς την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην πρώτη του ομιλία ο κ. Σώρρας είπε μεταξύ των άλλων: «Είμαστε δύο χρόνια στο προσκήνιο. Ξέρετε όλοι τι έγινε στη πατρίδα μας αυτά τα δύο χρόνια. Ξέρετε τον αγώνα μας. Όλα έχουν φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φθάσουμε ως το τέλος. Από μας εξαρτάται πότε θα βάλουμε τέλος στην ιστορία των μνημονίων».

Στην αίθουσα υπήρχε ένα ακροατήριο με αρκετό ενθουσιασμό. Πολλοί ήταν προερχόμενοι από όμορους νομούς. Οι καβαλιώτες παριστάμενοι ήταν οι περισσότεροι συνταξιούχοι. Ο Αρτέμης Σώρρας ήταν στην Καβάλα από το Σάββατο το απόγευμα κι είχε συνεργασία με τους υποστηρικτές του στην Καβάλα πριν την εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης