Ο καιρός είναι χιονιάς χωρίς χιόνι …

 Ο καιρός είναι χιονιάς χωρίς χιόνι …

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Ο καιρός και στην Καβάλα τα τελευταία 24άωρα είναι χιονιάς χωρίς όμως χιόνι.

Αυτό είναι χειρότερο απο μια ενδεχόμενη χιονόπτωση που θα μπορούσε να εκτονώσει τα φαινόμενα και να να μας πάει παρακάτω.

Οσο δεν χιονίζει ο καιρός θα είναι σφιχτός και βαρύς.

Το χιόνι έφθασε μέχρι την Θεσ/νίκη αφού το πρωί της Κυριακή χιόνιζε κανονικά και στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός όλη αυτήν την εβδομάδα ΄θα είναι δύσκολος και κρύος.

Απο την Τετάρτη και μετά μάλιστα που θα τελειώσουμε με τις βροχές θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη πτώση της θερμοκρασίας.

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι ο Γενάρης μας τα φύλαγε για το τέλος και πραγματικά δεν γνωρίζω τι να περιμένουμε απο τον Φλεβάρη που δεν τον βλέπω να Φλεβίζει.

Κατα τα άλλα πάμε καλά , αντέχουμε και περιμένουμε τις καλύτερες ημέρες που υπάρχουν μέσα στο 2014.

Υπάρχουν και θα τις ζήσουμε λέει ο Σαμαράς που έχει αρχίσει να νιώθει την ανάσα του Αλέξη που οχι μόνο έχει ένα ελαφρύ , όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις έναντι της κυβέρνησης συνεργασίας αλλα έχει αρχίσει να σκέφθεται κυβερνητικά αφού βλέπει οτι ο χρόνος αυτής της κυβέρνησης τελειώνει.

Προχθές οι Ευρωπαίοι μας είπανε οτι την μείωση χρέους θα την συζητήσουν μετά τις Ευρωεκλογές και φοβάμαι μήπως τότε είναι αργά.

Η κυβέρνηση Σαμαρά και τα κόμματα που κυβερνάνε σήμερα την Ελλάδα θέλουν μια πιο δυναμική στήριξη απο την Ευρωπαϊκή Ένωση που μπορεί με την συμπεριφορά της να φέρει πιο γρήγορα τον Αλέξη στην κυβέρνηση.

Ο κόσμος πρίν πάει να ψηφίσει για τις Δημοτικές – Ευρωεκλογές θα πρέπει να έχει μυρίσει εκτός απο τις Αμυγδαλιές και τις μυρουδιές της ανάπτυξης και της ανάκαμψης.

¨Τα τελευταία χρόνια όλοι οι έλληνες έχουν κάνει πάρα πολλές θυσίες και αναμένουν την αναγνώριση και την επιβράβευση με καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης.

Ολα τα υπόλοιπα είναι αέρας.

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Σαμαράς έχει στις άμεσες προτεραιότητες του να χαλαρώσει τις απαιτήσεις της τρόϊκας και να μπορέσει να βγεί στις διεθνείς αγορές που θα στείλουν ένα μήνυμα ανάκαμψης και εντός και εκτός Ελλάδας.

Η εικόνα της Καβάλας απο το πρωί της Κυριακής ήτανε διαφορετική λόγω της παρουσία 250 και πλέον αστυνομικών που είχανε έρθει και απο γειτνοικές πόλεις προκειμένου να κυλήσουν όλα όμαλα κατα την διάρκεια της εκδήλωσης για την επέτειο των ΙΜΙΩΝ απο τα μέλη της Πατριωτικής Κίνησης αφού την ίδια ώρα είχε οργανωθεί και αντιφασιστική συγκέντρωση απο τους αντιεξουσιαστές.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απο το πρωί είχανε κόψει το κέντρο της Καβάλας κάθετα έτσι ώστε να μην συναντηθούν οι πατριώτες με τους αντιεξουσιαστές που δεν κάνανε τελικά πορεία.

Επεισόδια έγιναν το προηγούμενο βράδυ άλλα μικρής έκτασης στον Δημοτικό Κήπο.

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για το τσιγάρο και έτσι στα περισσότερα μαγαζιά έχουν επιστρέψει όι γνωστές σε όλους σόμπες (μανιτάρια) που στήνονται έξω για να μπορούν οι θεριακλήδες να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους συνήθεια που είναι το τσιγάρο.

Ο Άδωνις είναι αποφασισμένος αυτή την φορά να εφαρμόσει τον νόμο και για τον λόγο αυτό έχει δώσει εντολή οι έλεγχοι να είναι απο εδώ και στο εξής εντατικοί με τα πρόστιμα τσουχτερά.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης