• 18 Μαΐου 2024,

Ο Κώστας Ευθυμιάδης μέμφεται τον Μανώλη Γλέζο

 Ο Κώστας Ευθυμιάδης μέμφεται τον Μανώλη Γλέζο

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας Κώστας Ευθυμιάδης απέστειλε προς όλα τα ΜΜΕ της Καβάλας την παρακάτω επιστολή:
Αξιότιμοι κύριοι,
για πολλοστή φορά ο κ. Εμμανουήλ Γλέζος προκαλεί τη μνήμη, τη λογική και το φιλότιμο των Ελλήνων με τη δημόσια δήθεν συγγνώμη του για τα τελευταία «κατορθώματα» της κυβέρνησης Τσίπρα.
Το γεγονός ότι ο ίδιος επί σειρά ετών πρωταγωνίστησε σε πολιτικές πρωτοβουλίες συσκότισης και απόκρυψης της αλήθειας δεν του επιτρέπει να απευθύνεται ως «κριτής» στον ελληνικό λαό, διεκδικώντας για τον εαυτό του άχρηστη υστεροφημία και ακόμη πιο αχρείαστο πολιτικό απυρόβλητο.
Οι Έλληνες ας καταλάβουν ότι την αγάπη και την εκτίμησή τους τις δικαιούνται οι πολιτικοί εκείνοι που δεν έκρυψαν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό και αγωνίστηκαν με όλες τις δυνάμεις τους για την πρόοδο του ελληνικού έθνους και όχι για την πολιτική κυρια-ρχία, μέσω της οποίας θα επέβαλαν την ιδεολογία των κομμάτων τους και τους νεφελώδεις κοινωνικοοικονομικούς στόχους τους.
Ας μην ξεχνούν οι συμπατριώτες μας ότι οι δήθεν προοδευτικοί κυβερνώντες τη χώρα μας θέλουν να μας οδηγήσουν στην «ελληνική γη της επαγγελίας», αφού πρώτα μας καταστήσουν ένα «νέο είδος ανθρώπου», βασισμένο στα μοντέλα και τα πρότυπα μιας γραφειοκρατίας που βίασε επί εβδομήντα περίπου χρόνια τον προηγούμενο αιώνα λαούς και συνειδήσεις σε όλες σχεδόν τις ηπείρους.
Οι άθλιοι…
Με τιμή
Κ. Ε. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Διαβάστε επίσης