Ο ΝΟΚ βράβευσε δύο θαρραλέους άνδρες του Λιμενικού Σώματος

 Ο ΝΟΚ βράβευσε δύο θαρραλέους άνδρες του Λιμενικού Σώματος

Χθες το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», έκοψε την πίτα του για το 2013, ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας. Η εκδήλωση έγινε με αρκετό κόσμο. Αθλητές του Ομίλου, απ΄ όλα τα τμήματά του, αλλά και γονείς των αθλητών.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΚ υπό τον πρόεδρο Παναγιώτη Ακριτίδη, έφτιαξε μία πολύ όμορφη εκδήλωση, κεντρικό θέμα της οποίας ήταν η βράβευση δύο ανδρών του λιμενικού σώματος, ειδικότερα του Λιμεναρχείου Καβάλας.

Βραβεύσεις έγιναν αρκετές. Του πρώτην προέδρου του ΝΟΚ Γιάννη Καραβά και είκοσι περίπου αθλητών του Ομίλου.

Οι βραβεύσεις όμως που ξεχώρισαν ήταν:

-Του κελευστή Γιώργου Κατσαρού και του επικελευστή Γιάννη Ζέρβα. Και οι δυο τη Μεγάλη Εβδομάδα, του Πάσχα του 2012, κλήθηκαν ν΄ αντιμετωπίσουν περιστατικά στο κεντρικό λιμάνι, όπου δύο γυναίκες, την ίδια μέρα, αλλά σε διαφορετική ώρα, έπεσαν στη θάλασσα, προκειμένου ν΄ αυτοκτονήσουν. Ο επικελευστής Γ. Ζέρβας και ο κελευστής Γ. Κατσαρός έσωσαν τις δύο γυναίκες, βουτώντας κι οι ίδιοι στη θάλασσα.

Χθες τιμήθηκαν γι΄αυτό το λόγο, από το Ναυτικό Όμιλο Καβάλας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο μητροπολίτης ΦΝΘ Προκόπιος, ο υφυπουργός εργασίας Ν. Παναγιωτόπουλος, οι βουλευτές Γ. Πασχαλίδης και Ντ. Κλειτσιώτης. Παρόντες ήταν επίσης: ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, οι αντιπεριφερειάρχες Γρανάς και Παπακοσμάς, μέλη του περιφερειακού συμβουλίου, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από την Καβάλα, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και υπηρεσιών.

Μιλώντας προς τους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Παναγιώτης Ακριτίδης, είπε ότι το 2012, ήταν μία πετυχημένη χρονιά για τον Όμιλο, ο οποίος συνεχίζει την πορεία του, με νέους στόχους για το 2013.

«Θέλουμε το κολυμβητήριο ανοιχτό, γιατί είναι ένα βασικό εργαλείο μας», είπε ο Π. Ακριτίδης, μη κρύβοντας την αισιοδοξία του ότι ειδικά για το Ναυτικό Όμιλο Καβάλας η νέα χρονιά θα είναι καλή και γεμάτη επιτυχίες.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης