Νέος πρόεδρος στο συμβούλιο Παγγαίου

 Νέος πρόεδρος στο συμβούλιο Παγγαίου

Ο Βασίλης Δαμιανίδης ψηφίστηκε χθες το μεσημέρι, νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου. Ήταν μία αλλαγή που φημολογούνταν τις τελευταίες ημέρες στην Ελευθερούπολη, μία πρόταση που διατύπωσε το Σάββατο στη δημοτική του ομάδα ο δήμαρχος Βασίλης Ξουλόγης.

Αντιπρόεδρος ψηφίστηκε από την αντιπολίτευση, ο Στέργιος Κεχαγιάς και γενική γραμματέας η Λίτσα Καραγιαννίδου, που ήταν η πρωταγωνίστρια της χθεσινής συνεδρίασης. Ενώ όλα άρχισαν σ΄ ένα κλίμα πολύ συναινετικό, η Λίτσα Καραγιαννίδου, είπε ότι τόσο καιρό συμμετείχε σε ένα δημοτικό συμβούλιο τσίρκο. Υπήρξαν αντιδράσεις, κυρίως από τη συμπολίτευση και το δήμαρχο Βασίλη Ξουλόγη.

Διορθώνοντας λίγο αργότερα τη δήλωσή της, η Λίτσα Καραγιαννίδου, είπε ότι αναφέρει το χαρακτηρισμό «τσίρκο» λέγοντας πάντως ότι συμμετείχε τόσο καιρό σε μία αρένα.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που είχε ως αποκλειστικό θέμα την εκλογή προεδρείου και μελών δημοτικών επιτροπών, συμμετείχε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, που είχε φιλικούς χαιρετισμούς με όλους τους δημοτικούς συμβούλους, εκτός από το Γιάννη Φιλόσογλου.

Ο Δήμος Παγγαίου έχει εκκρεμότητες σχετικά με τις αποφάσεις του Βασίλη Ξουλόγη, για τους αντιδημάρχους που θα ανακοινωθούν αυτή την εβδομάδα. Ο μόνος αντιδήμαρχος που έχει ορισθεί και συνεχίζει στα ίδια καθήκοντα, είναι ο Σταμάτης Ματσάγκος.

 

 

Διαβάστε επίσης