Ο Πιλάβιος περιμένει το πράσινο φως από τον Ιωαννίδη – Η καθυστέρηση… σκοτώνει

 Ο Πιλάβιος περιμένει το πράσινο φως από τον Ιωαννίδη – Η καθυστέρηση… σκοτώνει

Εβδομάδα με πολλά ερωτηματικά πάλι για τον ΑΟΚ.

Δεν είναι σίγουρο σε καμία περίπτωση ότι θα έχουμε οριστική απόφαση αυτή την εβδομάδα. Η καθυστέρηση είναι βασανιστική. Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο το χειρότερο για τον ΑΟΚ, που πρέπει να οργανωθεί αλλά δε μπορεί να το κάνει περιμένοντας τις εξελίξεις.

Τα δεδομένα δε φαίνεται να αλλάζουν όσον αφορά την πλευρά της ΕΠΟ. Κάτι είναι και αυτό. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος είναι κάθετος. Η εισήγηση που έχει κάνει δεν αλλάζει. Η ΕΠΟ θέλει τις 3 ομάδες στη Β` Εθνική, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό.

Ο Πιλάβιος περιμένει την πολιτεία. Αν δώσει το πράσινο φως ο Ιωαννίδης, τότε τα πράγματα θα πάρουν αμέσως τη σειρά που πρέπει. Η ΕΠΟ θα επικυρώσει αμέσως το χάρτη της Σουπερ Λιγκ με 21 ομάδες. Αν πάντως δεν έχουμε απόφαση μέχρι τις 15 Αυγούστου, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τη δημιουργία της νέας ομάδας του ΑΟΚ.

Προς το τέλος του μήνα και αν βγει θετική απόφαση, ο ΑΟΚ θα είναι αναγκασμένος μέσα σε λίγες μέρες να φτιάξει το ρόστερ για το πρωτάθλημα. Κάνει εδώ και πολλές μέρες μεταγραφικές κινήσεις ενώ μιλάει με 3 η 4 προπονητές.

*Τελικά μπλοκάρει την υπόθεση ο Ηρακλής;

Όσο περνάνε οι μέρες οι απόψεις για τον Ηρακλή, είναι διαφορετικές.

Από τη μια επικρατεί η άποψη, ότι από τη στιγμή που ο Ηρακλής είναι στις 3 ομάδες, ο Ιωαννίδης είναι περισσότερο θερμός λόγω Θεσσαλονίκης.

Ο Ηρακλής πιέζει συνέχεια τους πολιτικούς της συμπρωτεύουσας. Ο Ιωαννίδης δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να βρει αντιπάλους μπροστά του, μέσα στη Θεσσαλονίκη. Το θέμα είναι πολιτικό. Από την άλλη ο Ηρακλής πέρυσι πήρε το ΑΦΜ άλλης ομάδας και έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής. Πρέπει να γίνει και πάλι ΠΑΕ.

Μερικοί λένε ότι αν δεν ήταν στη μέση ο Ηρακλής, το θέμα θα είχε τελειώσει θετικά για ΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ηρακλής μπερδεύει την όλη ιστορία.

Οι ομάδες θα γινόταν από 18 σε 20 και θα ήταν όλα τελειωμένα. Τώρα ο Ιωαννίδης έχει τον πρώτο λόγο. Το τοπίο όμως είναι θολό.

Υπάρχει διστακτικότητα από την πλευρά του Ιωαννίδη, η Σουπερ Λιγκ με Γιάννη Μώραλη φαίνεται να είναι αντίθετη ενώ ο Σπύρος Καλογιάννης περιμένει… αύξηση των εσόδων.

 

Ενωση: Ο Παπακωνσταντίνου σήμερα στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ

Συνεδριάζει σήμερα εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, με θέμα τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει όσον αφορά το ύψος της εγγυητικής επιστολής των ομάδων για τη νέα περίοδο. Η θέση της Ενωσης είναι γνωστή.

Αντιδρά με άλλες ομάδες όσον αφορά τη δέσμευση των 100.000 ευρώ, σε τράπεζα. Παράλληλα αυτές οι ομάδες ζητάνε να μειωθεί το ποσό της εγγυητικής επιστολής, προκειμένου να λειτουργήσουν όσον αφορά τις υποχρεώσεις που έχουν.

Η Ενωση περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το θέμα του ύψους της εγγυητικής επιστολής και μετά να τρέξει τα μεταγραφικά θέματα.

Αυτές τις μέρες δεν υπήρχαν μεταγραφικές εξελίξεις, παρά το τις αντίθετες προβλέψεις. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου, φέρετε να είναι προβληματισμένος με το θέμα της εγγυητικής επιστολής. Ο Κρις Χουγκάζ εξακολουθεί να τσεκάρει ξένους παίκτες ενώ στον Ελληνικό χώρο, πάντοτε παραμένει το ενδιαφέρον για τον Ζήση Σαρικόπουλο.

Μάλιστα ο 22χρονος σέντερ είναι ψιλά στη λίστα του Κρις Χουγκάζ. Σημειώνουμε ότι μέχρι τώρα η Ενωση έχει κάνει μια μεταγραφή. Ο Μύρων Παπαδάκης έχει προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας, από τον Αρκαδικό. Το πιθανότερο είναι να έρθουν στην Καβάλα ο Στυλιανού, ο Καλαμπάκας και ο Μανωλόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης