• 25 Απριλίου 2024,

Δηλώσεις Παπακωνσταντίνου στους 93,7

 Δηλώσεις Παπακωνσταντίνου στους 93,7

Χθες το μεσημέρι έκανε στην αθλητική εκπομπή του ραδιοφώνου της Πρωινής, ο πρόεδρος της Ενωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου(Σήμερα θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ).

Αρχικά μίλησε για τα μεταγραφικά της ομάδας: « ο κόσμος να μην ανησυχεί. Η ομάδα όπως κάθε χρονιά, θα κάνει αυτό που είναι να κάνει. Η προσπάθεια για να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, θα γίνει και πάλι. Δεν έχουμε καταλήξει, βλέπουμε διάφορες περιπτώσεις και όλα γίνονται μέσα στο πλαίσιο του χαμηλότερου προϋπολογισμού. Κυνηγάμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή ανταποδοτικότητα.

Εχουμε κάνει συμφωνίες με παίκτες απλά έχουμε πει ότι θέλουμε στην αρχή να ανακοινώσουμε τους παίκτες που θα είναι τα κλειδιά , στην υπόθεση της ομάδας. Ουσιαστικό θέμα είναι η επίτευξη συμφωνιών με Αμερικανούς η Ευρωπαίους. Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα, όλα αυτά θα καταλήξουν και η ομάδα θα σχηματοποιηθεί πλήρως».

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπακωνσταντίνου, για το θέμα της εγγυητικής επιστολής, δημοσιεύονται σε άλλη αθλητική σελίδα της Πρωινής.

*Αρης για Καραποστόλου

Ο Αρης επανήλθε για την απόκτηση του Σωτήρη Καραποστόλου.

Ο Θεσσαλός Καλαθοσφαιριστής είχε αγωνιστεί και παλαιότερα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζονται. Ο Καραποστόλου όσο είναι ελεύθερος απασχολεί τις μισές ομάδες της Α1 κατηγορίας.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης