Ωραίο ταξίδι !

 Ωραίο ταξίδι !

Ητανε ένα ωραίο ταξίδι με δυό καπετάνιους.

Έναν παλιό και εμπειρο , τον Πλιάτσικα και μια νέα καπετάνισσα που βγαίνει στις θάλασσες με πολύ καλές προοπτικές και ταλέντο, την Ζουγανέλη.

Ο Πλιάτσικας με κάποια κιλά παραπάνω και με το γνωστό του μειλίχιο στύλ φλερτάρησε με την παρεξήγη αφού όσοι τον βλέπανε για πρώτη φορά τους δινότανε η εντύπωση οτι βαριότανε και οτι έκανε αγγαρεία.

Δεν είναι έτσι και αυτό το γνωρίζουν καλά όσοι ΄έχουν ξαναδεί σε live εμφάνιση τον Πλιάτσικα που μπορώ να σας πω οτι προχθές ήτανε πολύ καλύτερος απο άλλες live εμφανίσεις του.

Μπορεί να μην ήτανε πιο ξεσηκωτικός απο άλλες φορές αλλα είχε μια μαεστρία και ρέντα στο πιλοτάρισμα του σκάφους αφού το ταξίδι διάρκειας 2,5 περίπου ωρών δεν μας κούρασε καθόλου.

Στα σύν της συναυλίας η καλή χημεία ανάμεσα στους δύο αφού ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο πάνω στην σκηνή.

Είχανε μεγάλο ενδιαφέρον τα ντουέτα σε τραγούδια κυρίως των Πύξ – Λάξ απο τους πρώτους τους δίσκους ενώ όταν η Ζουγανέλη έμεινε μόνη της πάνω στην σκηνή είπε αυτά που όλοι περιμέναμε.

Εμένα μου άρεσαν και οι δύο, ο καθένας για το δικό του διαφορετικό στύλ και νομίζω και οτι και ο περισσότερος κόσμος πέρασε καλά.

Το κενό που υπήρχε ανάμεσα στο κόσμο και τον Φίλιππα που δεν έρχεται και πολύ στα μασάλια κυρίως λόγω στύλ το κάλυπτε με χάρη η Ζουγανέλη που αρκετές φορές άφησε την θέση της πάνω στην σκηνή και πλησίασε τον κόσμο με τον οποίο μοιράστηκε τα πιο τρυφερά της τραγούδια.

Μπορεί να μην έχουν τελειώσει ακόμα οι εκδηλώσεις και οι παραστάσεις στα πλαίσια του Φεστιβάλ αλλα δεν νομίζω οτι για φέτος τουλάχιστον θα μπορέσει κάποιος άλλος να μαζέψει περισσότερο κόσμο στο αρχαίο θέατρο απο τον Πλιάτσικα με την Ζουγανέλη.

Φούλ καλοκαιρινά …

Κατα τα άλλα πάμε καλά και πάμε φούλ καλοκαιρινά αφού είμαστε μια ανάσα πρίν απο τις 15 Αυγούστου.

Ο κόσμος με λίγα λεφτά στην τσέπη φεύγει για κοντινούς προορισμούς και το μόνο που ενδιαφέρει σήμερα τους έλληνες είναι να βρεθούνε χωρίς σκοτούρες σε κάποια παραλία για λίγα 24άωρα ή έστω και λίγες ώρες.

Και καλά κάνει και σκέφθεται έτσι ο κόσμος αφού σε αυτήν την πουτάνα την ζωή που μας έλαχε να ζήσουμε το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος.

 

Η ανακοίνωση των μέτρων τον Σεπτέμβρη

Τα μέτρα για τα 11,5 δίς ακόμα τα ψάχνουν και επειδή δεν είναι εύκολο να τα βρούνε θα μας τα ανακοινώσουν τον Σεπτέμβρη.

Με την τρόϊκα ο Στουρνάρας συμφώνησε σε μέτρα που θα φέρουν στα ταμείς περίπου 6,5 δις και μένουν να βρούνε τα υπόλοιπα και για αυτό μας πάνε πίσω τις επίσημες ανακοινώσεις.

 

Επιχείρηση σκούπα με εντολή Σαμαρά

Με εντολή του Αντώνη Σαμαρά κυρίως λόγω του περιστατικού στην Πάρο με τον Πακιστανό να είναι αυτός που κόντεψε να σκοτώσει την 15χρονη χτυπώντας την στα βράχια με πρωτοφανή μανία έγινε μια επιχείρηση σκούπα οχι μόνο στο Λεκανοπέδιο αλλα σε όλη την Ελλάδα αφού βγήκανε και μάζεψαν όλους του αλλοδαπούς που ήτανε στην χώρα μας χωρίς άδεια.

Οι εντολές ήτανε σαφείς.

Τσουβάλιασμα και πίσω άμμεσα ακόμα και με αεροπλάνα.

Μετά την παρέμβαση της Τρόϊκας η καταβολή του φόρου εισοδήματος θα γίνει σε 7 και οχι 10 δόσεις και οι δόσεις δεν θα είναι κάτω απο 300 ευρώ.

Αυτό είπε η Τρόϊκα και ο Στουρνάρας αμέσως συμφώνησε ενώ θα μπορούσε να διαφωνίσει και να πεί οχι 7 αλλα 10 γιατί ο κόσμος ζορίζεται και μάλιστα με δόσεις πιο χαμηλές απο 300 ευρώ.

Οταν ο Στουρνάρας δεν είπε οχι σε κάτι τόσο απλό αφού δεν θα γινότανε και τίποτα αν οι δόσεις απο 7 γίνουν 10 που να βρεί το κουράγιο να τους μιλήσει για αναδιαπραγμάτευση ;

Ο Στουρνάρας με τίποτα.

Ποιός να ασχοληθεί ;

Για τον ΑΟΚ δεν υπάρχει τίποτα το νεώτερο αφού κανείς δεν ασχολείται με αυτήν την ομάδα.

Και αυτοί που ασχολούταν τα παρατήσαν αφού έχουν στον μυαλό τους τις διακοπές.

Δεν είναι δυνατόν όλοι να φεύγουν για διακοπές και κάποιοι να μένουν πίσω για να ασχοληθούν με τον ΑΟΚ.

Τα γράφω αυτά γιατί πολύ φοβάμαι οτι η απόφαση μπορεί να βγεί και μετά τις 15 Αυγούστου και αυτό θα είναι πρόβλημα μεγάλο.

Δηλαδή ρε έλληνες αν βγάλετε την απόφαση μετά τις 15 Αυγούστου πότε θα προλάβουν αυτές οι ομάδες να γίνουν ομάδες ;

Το χειρότερο απο όλα είναι οτι θα περάσει αυτή η μπόρα της κρίσης και η Ελλάδα δεν θα έχει αλλάξει καθόλου.

Ούτε το κράτος ούτε και εμείς οι ίδιοι.

Μετά απο τόσα χαστούκια και δεν βλέπω να αλλάζουμε προς το καλύτερο.

Αυτό είναι πρόβλημα γιατί μετά απο μερικά χρόνια θα έχουμε και πάλι τα ίδια.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης