Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ

 Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ

Νωρίς το πρωί πολλοί εκπρόσωποι, φίλοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην ιχθυόσκαλα. Διαμαρτυρήθηκαν για τα όσα προωθεί αυτή την περίοδο η κυβέρνηση, την ιδιωτικοποίηση δηλαδή της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.
Ταυτόχρονα μοίρασαν έντυπο υλικό, στους πολίτες που εκείνη την ώρα κινούνταν στα γραφεία της ΔΕΗ, είτε για τεχνικά θέματα, είτε για να πληρώσουν λογαριασμούς ρεύματος. Σύντομη ήταν η δήλωση του Κώστα Μορφίδη, που είπε τα ακόλουθα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας διαμαρτύρεται σήμερα για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, μπροστά από τα γραφεία της στην Ιχθυόσκαλα, ένα ξεπούλημα το οποίο θεωρούμε ότι θα είναι καταστροφικό για την εταιρία αλλά και για την εθνική οικονομία και κυρίως θα είναι καταστροφικό γιατί δημόσια περιουσία διαχειρίζεται με αυτόν τον τρόπο από την κυβέρνηση».
ΕΡ: Ο κόσμος τι σας λέει που έρχεται εδώ;
ΑΠ: «Ο κόσμος συμφωνεί με την άποψή μας. Έχει αντιληφθεί μάλλον ότι μία τέτοια εξέλιξη θα επιβαρύνει περισσότερο τη ΔΕΗ και βεβαίως θα επιβαρύνει τους ίδιους με αυξήσεις στα τιμολόγια, με το σταμάτημα του όποιου κοινωνικού έργου, τελείται σήμερα υπό τον έλεγχο του δημοσίου από τη ΔΕΗ, θα είναι μία αρνητική εξέλιξη για τα δικά του συμφέροντα».

 

Διαβάστε επίσης